Kabinet-Rutte III vindt breuk André en Bridget privézaak

De ministers van het kabinet-Rutte III vinden de relatiebreuk van zanger André Hazes jr. en tv-presentatrice Bridget Maasland een privézaak. Dat hebben ze laten weten voor de camera van PowNed. Acht ministers werden gevraagd naar hun mening over de relatiebreuk, maar geen van hen wilde er al te veel over kwijt. “Het gaat me natuurlijk allemaal na aan het hart. Ik hoop dat ze allebei gelukkig worden. Ofwel met elkaar en anders zonder elkaar“, zei minister Sander Dekker bijvoorbeeld.

Dekker, de minister van Rechtsbescherming, krijgt steun van zorgminister Bruno Bruins. Hij zegt: “Dat is een heel gewichtig onderwerp, maar ik vind het vooral een gewichtig onderwerp voor dit twee.”

Wouter Koolmees van Sociale Zaken zegt: “Ik heb daar geen opvatting over. Ik heb het er ook niet met collega’s over gehad, nee. Het is een privézaak.”

En Stientje van Veldhoven (Milieu en Wonen): “Het is me niet ontgaan, maar ik heb er ook niet heel veel over nagedacht.”

Justitiebaas Ferdinand Grapperhaus: “Ik moet u zeggen: dat zijn privékwesties. We leven in een vrij land, maar ik heb een druk genoeg portefeuille om met andere dingen bezig te zijn. Nogmaals: het is het privéleven van mensen en dat wil ik respecteren.”

Defensiebaron Ank Bijleveld: “Het is niet dat het ons ontgaan is, maar de relaties van mensen wil ik maar de relaties van mensen houden.”

Cultuurminister Ingrid van Engelshoven: “Cultuur valt binnen mijn portefeuille, maar wat artiesten privé doen valt niet in mijn portefeuille maar dat is maar heel goed zo en dat wil ik ook zo houden.”

Tot slot Sigrid Kaag: “Ik volg het helemaal niet.

Foto: PowNews

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen