Youp van ’t Hek begrijpt NikkieTutorials niet

Youp van ’t Hek begrijpt er niets van dat NikkieTutorials haar chanteur niet openbaar wil maken. Zelf had hij dat absoluut wél gedaan. Dat vertelt de cabaretier in zijn column in NRC Handelsblad. NikkieTutorials kwam vorige maand uit de kast als transgender, omdat ze door iemand werd gechanteerd. De Nederlandse YouTube-ster weet inmiddels wie haar chanteur is, maar kiest er naar eigen zeggen bewust voor om die persoon niet te openbaren. Ze wil hem of haar dat besparen.

Het is al een straf genoeg dat die persoon weet dat zij op een gegeven moment openbaar kán maken, vindt NikkieTutorials. Vooralsnog komt die persoon er dus met haar genadigheid van af.

Als Van ’t Hek na chantage uit de kast zou zijn gekomen als transgender, dan hij de chanteur níet gespaard, zegt hij. “Ik heb een zeer groot respect voor die moedige Nikkie de Jager, die de naam van haar smerige afperser nog niet genoemd heeft. Ik had dat wel gedaan. En ik had diegene aan zijn of haar tanden in de nok van Carré gehangen.

Zonder vangnet, voegt hij daar aan toe. “En dan sorry laten zeggen. Praten is dom als je daar zo hangt.”

En bij die Nikkie wil ik zo snel mogelijk een schminkcursus doen. Om me tot vrouw om te toveren? Nee hoor, gewoon tot een zeer droeve clown.”

Foto: NPO, YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen