Voice-kijkers maken oma van kandidaat Danilo kapot

De kandidaten die vanaf vanavond in de liveshows van het RTL 4-programma The Voice of Holland beklagen zich vandaag in De Telegraaf over de impact van social media als Twitter. Dat is te lezen in de kiosk. De Voice-kandidaten hebben naar eigen zeggen erg veel last van de vele kritische en negatieve reacties. Bij Danilo (22) leidt de kritiek zelfs tot een huilende moeder en een huilende oma. “Ik moest wel even wennen aan een aantal negatieve reacties die ik heb gehad“, zegt de jongeman.

Sommige mensen waren het er niet mee eens dat Lil’ Kleine bij de Knock-outs Charine naar huis stuurde ten gunste van Danilo. “Daar kon ik niets aan doen, nee. Maar het is best moeilijk als je oma of je moeder je huilend opbelt: The Voice moet toch leuk zijn? Het is nu alleen gezeik.”

Hoe gaat Danilo om met die golf van kritiek op social media? “Lil’ Kleine weet als geen ander hoe het is om als artiest negatieve reacties te krijgen. Hij zegt dan ook altijd tegen ons: de mensen die zulke dingen schrijven zijn bezig met mij, ik niet met hen.”

Nu probeert hij de kritiek van zich af te laten glijden. “Je moet ook niet alles lezen, dat heb ik in het begin wel gedaan.

Ook de andere kandidaten klagen in de krant over social media. Zo voelt Sophia zich soms alsof ze in de ’twilight zone’ zit en vindt Sanne het allemaal ‘héftig’.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen