Sander Hoogendoorn woest over kritische column

Geplaatst op vr 07 feb 2020 om 9:45

Sander Hoogendoorn kan er niet tegen als er een kritische column over zijn radiowerk wordt geschreven. Dat heeft Vincent Bijlo, tot deze maand radiocolumnist van het AD, onthuld op NPO Radio 1. Bijlo kreeg regelmatig boze e-mails na het schrijven van columns. “Het gebeurt met diskjockey’s ook. Een woedende Sander Hoogendoorn enzo. Weet je wat het is? Radiomensen horen nooit iets terug of heel weinig, omdat er geen volwassen radiorecensentendom bestaat.”

Ze mailden wóest. “Ja, er waren regelmatig radiomakers die woedend mailden. Als ik bijvoorbeeld over het Radio 1 Journaal iets schrijf, dan krijg ik wel mensen van het Radio 1 Journaal die mij dan boos gaan mailen, omdat ik ze afreken op een of ander lullig itempje wat daar in zat en dat ik dan niet de rest heb gehoord.”

Gaat het om Jurgen van den Berg? “Ik noem geen namen! Ha ha ha. Ik ontken het niet, maar ik noem geen namen!

Bijlo denkt dat dj’s een totaal gebrek aan incasseringsvermogen hebben. “Het vervelende van radio vaak is, is dat je iets doet en dat in een enorm gat kan verdwijnen. Je krijgt ook vaak dat radiomensen op een soort berg komt te zitten, waar niemand meer om hen heen zit om hen bij de les te houden. Ze blijven maar hun eigen ding doen. Als je dan iets schrijft, dan ervaren ze dat echt als een klap in hun gezicht.”

Inmiddels werkt Bijlo aan een comeback van zijn radiocolumn, mogelijk bij Omroep MAX. “Dan moet ik wel eisen dat ik ook over Omroep MAX-programma’s mag schrijven.”

Foto: BNNVARA
21 Reacties op “Sander Hoogendoorn woest over kritische column”


 1. Albert

  Hahaha, te laat ouwe!

 2. Albert

  Autistische trol dat je er bent

 3. Knopje drukken

  Wat sneu.

 4. Curryworst

  De vraag blijft waar die Sander dan woest over werd.

 5. Domien

  Ik kan wel tegen kritiek!

 6. critikast

  Sander, hier heb ik nog wat tekst voor je: je bent saai, voorspelbaar, dom, je lijdt aan zelfoverschatting, ga iets doen of leren waar je wel goed in bent, want als dj zit je ver onder de middelmaat. Zo, gaat het nu weer een beetje ?

 7. Marco B.

  Ik vond hem wel goed als Lex Luthor en in die Facebook film

 8. Daaristieweer

  Verbaast mij altijd dat die lui zo goed betaald krijgen. Het enige wat de meeste hebben bis blijkbaar een goede “radio-stem”. Voor de rest is het alleen maar knoppen drukken en in een microfoon roeptoeteren…

 9. Fredje Emmah

  Dus Bijlo leest zijn e-mails? Hier moeten we Alberto Stegeman eens op af sturen!

 10. Ron

  Die jochies die op de radio moeten ‘omdat dit nu eenmaal stoer is’ en niet omdat het hun pure passie is en dat ze dit altijd al graag hebben willen doen. Nee, het zijn jochies die nergens tegen kunnen en dus ook niet tegen kritiek. Zo’n Sander is hier een voorbeeld van inderdaad maar ook Domien is van dit slag ‘DJ’s’. Dan worden ze een beetje primitief en agressief.

 11. re-cycle

  Weet iemand of Sander familie van Hans Hoogendoorn is? Hans heeft in ieder geval wat Sander mist: een fantastische stem.

 12. LD

  Albert je vindt jezelf vast leuk, maar we hebben vaker dit soort gasten al jij hier gehad. Ik weet dat je uiteindelijk moe van jezelf gaat worden en er klaar mee bent, tot die tijd wens ik je veel plezier met je: “Gelezen”

 13. Rollins

  Google.nl
  “Sander Hoogendoorn”
  .
  LOL, een totale niemand. Dacht even dat het aan mij lag.
  Next!

 14. Gordonmoe

  Groot ego, weinig incasseringsvermogen.
  Dat zijn de drie kenmerken van de radio dj.
  Drie?
  Ja, ze zijn ook dom en ze kunnen niet tellen.

 15. Bart

  @Ron Volledig eens!

 16. Q39

  @Fredje Emmah, jij bent niet zo slim hè!

 17. sukkel

  Who the fuck is dat pubertje

 18. Daaristieweer

  Whahahahaha, als ik jou (Gordonmoe) een 10 kon geven zou ik het doen. Humor!

  @Gordonmoe
  Fri 07 Feb 2020 om 16:34
  Groot ego, weinig incasseringsvermogen.
  Dat zijn de drie kenmerken van de radio dj.
  Drie?
  Ja, ze zijn ook dom en ze kunnen niet tellen

 19. Paul

  Kijk, deze luisterar had de NPO bij de ballen. Ze belden nét de verkeerde. En hoe die man dus weer gelijk heeft.https://www.geenstijl.nl/5148718/radio-2-zond-verknipt-eikel-gesprek-timur-perlin-uit-zonder-toestemming-van-luisteraar-dave/

 20. Joop55

  Je kan je beter aansluiten bij de FARC, dan luisteren naar een Sander op een zender dat nog meer niche is dan 100%NL

 21. Respect ✌️

  Tsja

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.