‘Verstandig dat Linda de Mol geen Instagram heeft’

Het is verstandig dat Linda de Mol niet aan oppervlakkige zaken als Instagram doet. Ze voorkomt hiermee bovendien dat ze onder vuur komt te liggen als het privé wat minder gaat. Dat zei hoofdredacteur Guido den Aantrekker van Story gisteren in Shownieuws. Waar minder grote vrouwelijke sterren als Bridget Maasland, Marieke Elsinga en Wendy van Dijk zo ongeveer hun hele privéleven op Instagram gooien, heeft een televisiekoningin als De Mol dat helemaal niet nodig.

BN’ers klagen vaak over de aandacht van hun privéleven. Presentatrice Dyantha Brooks: “Sommigen zoeken het toch ook op, als je kijkt naar Bridget?

Guido den Aantrekker daarop: “Het is natuurlijk onvermijdbaar. Er zijn de vier B’s in de showbizz. Dat betekent dat de media worden ingeschakeld bij de bruiloft en de baby’s, maar helaas zijn de media er dan ook bij de breuk en de begrafenissen. Als je natuurlijk altijd op sociale media zelf van alles post, dan moet je niet raar op staan te kijken dat er bij zo’n breuk natuurlijk heel veel extra aandacht is.”

De échte sterren houden hun privéleven privé. “Je ziet dat de grote sterren, ik noem even een Linda de Mol, nooit iets van hun privélevens plaatsen op sociale media. Als er dan wat gebeurt in haar leven is er heel veel aandacht voor, maar dat ebt weer weg.”

Bij André Hazes jr. is dat wel anders. “Je ziet nu bij de familie Hazes, die werkelijk álles exploiteren op sociale media, dat áls het fout gaat, daar ineens tienduizenden mensen hun mening over hebben.”

Vindt hij het vervelend als BN’ers veel op social media plaatsen? “Ik ben er heel zakelijk in: hoe minder er op sociale media komt, hoe beter het voor ons is.”

Foto: SBS

15 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Simon de W.
februari 28, 2020 21:20

WoW man, in dit artikel lijkt Guido den A. wel een wetenschapper met z’n verhaaltje over de formule met de vier B’s. Bovendien weet hij Linda de Mol in één zin te noemen met Bridget Maasland. Knap hoor. En ondertussen graaft hij met zijn linkerarm diep in het hol van Sjon totdat die lichtjes kreunt: Goedkeuring verleend.
Wat een slijmbal is die vent ook. Smerigste van het smerigste, laagste van het laagste riooljournalistje dat er is. Ik ben benieuwd wie hem op een dag op de bumper neemt. En niet remt.

Gast
Mark
februari 27, 2020 16:36

Oftewel, 95% van de bn’ers is mediageil. De enige verstandige mensen zijn die juist de meeste kijkers trekken en niet meedoen aan die social media poespas: Matthijs, Maarten, Linda, enz.

Gast
u
februari 27, 2020 13:09

Zowel Linda als SBS is vergane glorie

Gast
sinterklaas
februari 27, 2020 12:23

Bert heeft zijn medicijnen nog niet gehad vandaag. Troeftoeter

Gast
Monica.
februari 27, 2020 11:50

De Mol heeft dat helemaal niet nodig, de journalisten beven voor haar grote broer.

Gast
Pg
februari 27, 2020 11:44

Linda lijkt mij echt een leuk mens.

Gast
Miepie
februari 27, 2020 11:41

Bridslet vals onzeker jaloers mediageil leugenachtig zielig persoon

Gast
Fred
februari 27, 2020 11:33

Bridget heeft extreme aandacht nodig = narcistisch pss.

Gast
M.
februari 27, 2020 11:27

Bert: ben jij wel gelukkig? Zoek hulp, dit is niet normaal!

Gast
Poenie
februari 27, 2020 11:20

Linda heeft heus wel instagram alleen dat zal een anoniem account zijn.

Gast
Rechtsrealist
februari 27, 2020 11:19

Verstandig inderdaad
Instagram = Facebook= Eng onbetrouwbaar Amerikaans bedrijf = oplichter Zuckerberg.

Gast
Gogo
februari 27, 2020 11:17

De activiteit op sociale media is inderdaad een indicator voor de grootte van de sterren. Een Linda de Mol, Mattijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw hebben dit totaal niet nodig. Sterker nog, doordat je weinig over hun privéleven weet blijven ze veel interessanter.

Gast
Bert
februari 27, 2020 11:16

Linda de Mol met dat botoxhoofd en onzekere houding daar kan geen photoshop tegen op. Hebben we het niet over dat uitgezakte alcoholistenlijf. En maar lachen dat ze gelukkig is…

Gast
Achterberg
februari 27, 2020 11:14

Linda is een vrouw met klasse en heeft Instagram niet nodig

Ze laat het graag over aan al die achter de disk snollen bij RTL boulevard.

Gast
Stanislav
februari 27, 2020 11:13

Linda de Mol keeps it underground! Respect 😀

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen