‘Verstandig dat Linda de Mol geen Instagram heeft’

Geplaatst op do 27 feb 2020 om 11:10

Het is verstandig dat Linda de Mol niet aan oppervlakkige zaken als Instagram doet. Ze voorkomt hiermee bovendien dat ze onder vuur komt te liggen als het privé wat minder gaat. Dat zei hoofdredacteur Guido den Aantrekker van Story gisteren in Shownieuws. Waar minder grote vrouwelijke sterren als Bridget Maasland, Marieke Elsinga en Wendy van Dijk zo ongeveer hun hele privéleven op Instagram gooien, heeft een televisiekoningin als De Mol dat helemaal niet nodig.

BN’ers klagen vaak over de aandacht van hun privéleven. Presentatrice Dyantha Brooks: “Sommigen zoeken het toch ook op, als je kijkt naar Bridget?

Guido den Aantrekker daarop: “Het is natuurlijk onvermijdbaar. Er zijn de vier B’s in de showbizz. Dat betekent dat de media worden ingeschakeld bij de bruiloft en de baby’s, maar helaas zijn de media er dan ook bij de breuk en de begrafenissen. Als je natuurlijk altijd op sociale media zelf van alles post, dan moet je niet raar op staan te kijken dat er bij zo’n breuk natuurlijk heel veel extra aandacht is.”

De échte sterren houden hun privéleven privé. “Je ziet dat de grote sterren, ik noem even een Linda de Mol, nooit iets van hun privélevens plaatsen op sociale media. Als er dan wat gebeurt in haar leven is er heel veel aandacht voor, maar dat ebt weer weg.”

Bij André Hazes jr. is dat wel anders. “Je ziet nu bij de familie Hazes, die werkelijk álles exploiteren op sociale media, dat áls het fout gaat, daar ineens tienduizenden mensen hun mening over hebben.”

Vindt hij het vervelend als BN’ers veel op social media plaatsen? “Ik ben er heel zakelijk in: hoe minder er op sociale media komt, hoe beter het voor ons is.”

Foto: SBS
15 Reacties op “‘Verstandig dat Linda de Mol geen Instagram heeft’”


 1. Stanislav

  Linda de Mol keeps it underground! Respect 😀

 2. Achterberg

  Linda is een vrouw met klasse en heeft Instagram niet nodig

  Ze laat het graag over aan al die achter de disk snollen bij RTL boulevard.

 3. Bert

  Linda de Mol met dat botoxhoofd en onzekere houding daar kan geen photoshop tegen op. Hebben we het niet over dat uitgezakte alcoholistenlijf. En maar lachen dat ze gelukkig is…

 4. Gogo

  De activiteit op sociale media is inderdaad een indicator voor de grootte van de sterren. Een Linda de Mol, Mattijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw hebben dit totaal niet nodig. Sterker nog, doordat je weinig over hun privéleven weet blijven ze veel interessanter.

 5. Rechtsrealist

  Verstandig inderdaad
  Instagram = Facebook= Eng onbetrouwbaar Amerikaans bedrijf = oplichter Zuckerberg.

 6. Poenie

  Linda heeft heus wel instagram alleen dat zal een anoniem account zijn.

 7. M.

  Bert: ben jij wel gelukkig? Zoek hulp, dit is niet normaal!

 8. Fred

  Bridget heeft extreme aandacht nodig = narcistisch pss.

 9. Miepie

  Bridslet vals onzeker jaloers mediageil leugenachtig zielig persoon

 10. Pg

  Linda lijkt mij echt een leuk mens.

 11. Monica.

  De Mol heeft dat helemaal niet nodig, de journalisten beven voor haar grote broer.

 12. sinterklaas

  Bert heeft zijn medicijnen nog niet gehad vandaag. Troeftoeter

 13. u

  Zowel Linda als SBS is vergane glorie

 14. Mark

  Oftewel, 95% van de bn’ers is mediageil. De enige verstandige mensen zijn die juist de meeste kijkers trekken en niet meedoen aan die social media poespas: Matthijs, Maarten, Linda, enz.

 15. Simon de W.

  WoW man, in dit artikel lijkt Guido den A. wel een wetenschapper met z’n verhaaltje over de formule met de vier B’s. Bovendien weet hij Linda de Mol in één zin te noemen met Bridget Maasland. Knap hoor. En ondertussen graaft hij met zijn linkerarm diep in het hol van Sjon totdat die lichtjes kreunt: Goedkeuring verleend.
  Wat een slijmbal is die vent ook. Smerigste van het smerigste, laagste van het laagste riooljournalistje dat er is. Ik ben benieuwd wie hem op een dag op de bumper neemt. En niet remt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.