‘Verstandig dat Linda de Mol geen Instagram heeft’

Het is verstandig dat Linda de Mol niet aan oppervlakkige zaken als Instagram doet. Ze voorkomt hiermee bovendien dat ze onder vuur komt te liggen als het privé wat minder gaat. Dat zei hoofdredacteur Guido den Aantrekker van Story gisteren in Shownieuws. Waar minder grote vrouwelijke sterren als Bridget Maasland, Marieke Elsinga en Wendy van Dijk zo ongeveer hun hele privéleven op Instagram gooien, heeft een televisiekoningin als De Mol dat helemaal niet nodig.

BN’ers klagen vaak over de aandacht van hun privéleven. Presentatrice Dyantha Brooks: “Sommigen zoeken het toch ook op, als je kijkt naar Bridget?

Guido den Aantrekker daarop: “Het is natuurlijk onvermijdbaar. Er zijn de vier B’s in de showbizz. Dat betekent dat de media worden ingeschakeld bij de bruiloft en de baby’s, maar helaas zijn de media er dan ook bij de breuk en de begrafenissen. Als je natuurlijk altijd op sociale media zelf van alles post, dan moet je niet raar op staan te kijken dat er bij zo’n breuk natuurlijk heel veel extra aandacht is.”

De échte sterren houden hun privéleven privé. “Je ziet dat de grote sterren, ik noem even een Linda de Mol, nooit iets van hun privélevens plaatsen op sociale media. Als er dan wat gebeurt in haar leven is er heel veel aandacht voor, maar dat ebt weer weg.”

Bij André Hazes jr. is dat wel anders. “Je ziet nu bij de familie Hazes, die werkelijk álles exploiteren op sociale media, dat áls het fout gaat, daar ineens tienduizenden mensen hun mening over hebben.”

Vindt hij het vervelend als BN’ers veel op social media plaatsen? “Ik ben er heel zakelijk in: hoe minder er op sociale media komt, hoe beter het voor ons is.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen