Married At First Sight-team wil meer preparatietijd

Geplaatst op do 27 feb 2020 om 12:20

Eveline Stallaart, de seksuologe van de televisiehit Married At First Sight op RTL 4, denkt dat zij en haar team volgend seizoen iets meer tijd zouden moeten krijgen om de kandidaten te volgen vóórdat ze gematcht worden. Dat heeft ze gisterenavond gezegd in RTL Boulevard. Voordat de kandidaten gematcht worden door de liefdeskenners worden ze niet gevolgd in hun natuurlijke habitat en dat is natuurlijk wél vrij essentieel als je de kandidaten wil kunnen doorgronden en matchen aan een ander.

Het moet veranderen, vindt ook Stallaart. “Ik wil eigenlijk toch kijken of we de kandidaten nog nét een beetje beter kunnen leren kennen op de vlakken waarop ze kwetsbaar zijn. Als er druk is, als ze een drankje op hebben, maar ik weet niet of dat mogelijk is. Maar wie weet.”

Luuk Ikink: “Dus je zou ze eigenlijk aan het begin, voordat het op tv is, nog iets langer willen volgen?

Stallaart: “Ja, want een heleboel dingen hebben we natuurlijk niet gezien. Hoe mensen in hun natuurlijke habitat zich ontplooien weten we niet.”

Van de zes getrouwde koppels die dit jaar gevolgd werden in Married At First Sight is iedereen weer gescheiden.

Foto: RTL
19 Reacties op “Married At First Sight-team wil meer preparatietijd”


 1. re-cycle

  en natuurlijk van te voren vragen of je een racefiets hebt ;-)

  Zo zie je maar dat de wetenschap er gewoon 100,00% naast kan zitten.

 2. Peter de Fries

  Die koppels zijn niet voor de wet getrouwd.

 3. Bart M.

  Dan wordt het programma te duur Eveline en RTL wil graag snel scoren.

 4. Achterberg

  Kosten scheiding betaald van belastinggeld.

  Wat een onzin TV

 5. Ron

  Ze blijven het wiel maar opnieuw uitvinden daar terwijl na al die seizoen nu toch wel duidelijk is dat het ‘experiment’ kansloos mislukt is. De omgekeerde weg, eerst trouwen en dan pas daten en elkaar pas leren kennen is niet de juiste weg.

 6. Zalmneusje

  Lachwekkend hoe die psychologe het programma een succes noemde, ondanks het feit dat er geen enkele match was. “Er zijn leuke momenten en vriendschappen uit voortgekomen”, was in een notendop haar commentaar.

 7. Bart

  Het is een leuk programma maar zoiets kan in deze opzet bijna nooit werken. De hele opbouw van het programma klopt niet waardoor paren niet bij elkaar blijven. Ook moet je kandidaten die alleen graag op televisie willen komen zoals Chantal er bij de voor selectie al uitfilteren.

 8. Ron

  Chantal zat er enkel in omdat ze TV maakte, en daar is alles mee gezegd. Dit soort tokkies mogen niet door de selectie.

 9. Jazekerja

  Niet elke deelnemer had eerlijke intenties. Zo had die Robin al een vriendin/vaste scharrel maar deed hij mee omdat hij gevraagd was door een van de psychologen, die hij kende van de sportschool. Er bleek namelijk een tekort aan mannelijke deelnemers. Naar verluidt kreeg hij als dank voor zijn deelname een reisje (en waarschijnlijk ook geld). Zo raakte die arme Kimberly met een flapdrol opgescheept die vanaf het begin al niet serieus was.

 10. robb

  Dit walgelijk programma om domme mensen te laten trouwen met een onbekende moet direct van stoppen , het huwelijk is niet zomaar iets een verbond voor het leven daar spot je niet mee om er geld mee te verdienen want daar gaat het om, ook zal het ze een zorg zijn hoeveel leed ze de deelnemers er mee aan doen ,een scheiding lijkt wel als een paspoort aanvragen .

 11. Sandra

  Het is de omgekeerde wereld;er wordt niet eerst voorzichtig afgetast,je krijgt niet de tijd om even tot jezelf te komen en elkaar te gaan missen om van daaruit elkaar weer vrijwillig op te zoeken.
  Deze koppels gaan gelijk man en vrouw spelen en vooral de mannen zijn daar goed in,de vrouwen voelen gelijk dat er een stuk is overgeslagen.
  Met andere woorden:de vrouwen willen veroverd worden en de mannen willen er gelijk bovenop.
  Mensen willen vaak iets waar ze hun hele leven al van dromen en vergeten te checken of dat nu nog wel bij ze past.

 12. Sandra

  En dan nog de wensenlijst waar iemand aan moet voldoen.
  Hoe doe je dat als die perfecte vrouw met die geweldige kont en benen in een rolstoel komt?
  Mieter je ze dan de vijver in?
  Dit gaat niet meer om liefde,dit gaat erom dat alles wat jij tekort komt de ander jou moet geven.
  En dat is onmogelijk.

 13. Paul

  0 Getrouwd gebleven. Diskwalificatie van de wetenschappers.
  Ja sterk paar 70% overeenkomst. Wat een flauwekul.

 14. critikast

  Evekline…haar los en verder heel stilletjes genieten…!

 15. Roos

  Een foto van Robin (racefiets) met zijn nieuwe vriendin zie ik net op de pagina van RTL Nieuws staan.

 16. Ronnie

  Daarmee pretendeert ze dat dit programma gemaakt wordt om echt succesvolle matches te vinden. haha. Het is toch pas TV als dit allemaal faliekant mis gaat? Anders hadden ze zo’n Chantal nooit in het programma gezet.

 17. Lies

  “Ik wil eigenlijk toch kijken of we de kandidaten nog nét een beetje beter kunnen leren kennen op de vlakken waarop ze kwetsbaar zijn. Als er druk is, als ze een drankje op hebben, maar ik weet niet of dat mogelijk is. Maar wie weet.”
  “Ja, want een heleboel dingen hebben we natuurlijk niet gezien. Hoe mensen in hun natuurlijke habitat zich ontplooien weten we niet.”
  Hey, is dat niet wat de mensheid al duizenden jaren doet? Tenzij je uitgehuwelijkt wordt?

 18. 123

  Ironisch dat alleen van de eerste twee seizoenen er nog twee echtparen zijn. Kortom: de jaren erna heeft ‘de wetenschap’ gefaald, maar werden er wel mensen ingehuurd/ingegooid om de kijkcijfers op te schroeven.

  Als je als programma al niet eerlijk bent, hoe kun je dat dan nog verwachten van de kandidaten?

  Overigens: kan Carlo stoppen als presentator? Hij eist alle aandacht op met z’n hysterie, en kan geen enkele zin uitspreken alsof hij een Disney-film nasynchroniseert. Ik ben er echt nog steeds niet uit aan wie ik mij meer ergerde: Chantal (Wenkie) of Carlo. 🤔

 19. Suzy Wang

  Die chantal zal nooit het geluk vinden. Ze is n ontevreden vrouw. ze heeft uitgezakte wangen en dat toont niet niet n lekkere frisse kop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.