Married At First Sight-team wil meer preparatietijd

Eveline Stallaart, de seksuologe van de televisiehit Married At First Sight op RTL 4, denkt dat zij en haar team volgend seizoen iets meer tijd zouden moeten krijgen om de kandidaten te volgen vóórdat ze gematcht worden. Dat heeft ze gisterenavond gezegd in RTL Boulevard. Voordat de kandidaten gematcht worden door de liefdeskenners worden ze niet gevolgd in hun natuurlijke habitat en dat is natuurlijk wél vrij essentieel als je de kandidaten wil kunnen doorgronden en matchen aan een ander.

Het moet veranderen, vindt ook Stallaart. “Ik wil eigenlijk toch kijken of we de kandidaten nog nét een beetje beter kunnen leren kennen op de vlakken waarop ze kwetsbaar zijn. Als er druk is, als ze een drankje op hebben, maar ik weet niet of dat mogelijk is. Maar wie weet.”

Luuk Ikink: “Dus je zou ze eigenlijk aan het begin, voordat het op tv is, nog iets langer willen volgen?

Stallaart: “Ja, want een heleboel dingen hebben we natuurlijk niet gezien. Hoe mensen in hun natuurlijke habitat zich ontplooien weten we niet.”

Van de zes getrouwde koppels die dit jaar gevolgd werden in Married At First Sight is iedereen weer gescheiden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen