Carlo Boszhard als Özcan Akyol op persfoto TV Kantine

Het elfde seizoen van De TV Kantine barst bijna los en daarom heeft RTL 4 alvast een persfoto naar buiten gebracht. Daarop is te zien hoe Carlo Boszhard in de huid is gekropen van Özcan Akyol, terwijl Elise Schaap poseert als tv-talent Britt Dekker. Ook Irene Moors is op de gevoelige plaat vastgelegd; zij is geflitst als de excentrieke operazangeres Francis van Broekhuizen uit All Together Now. “Talloze Nederlandse programma’s worden weer gepersifleerd“, zo klinkt de omschrijving.

Waar veel mensen naar uit zullen kijken, is de Chateau Meiland-special in de tweede aflevering van het seizoen. “In de 35 minuten durende special volgt de kijker de hysterische belevenissen van de immens populaire familie. Tout Bekend Nederland gaat nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland.”

Andere programma’s die dit jaar gepersifleerd worden zijn Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer.

BN’ers die nagedaan worden zijn onder anderen Ryanne van Dorst, Özcan Akyol, Britt Dekker, Anny Schilder, Ajax-trainer Erik ten Hag en Talpa-mediaondernemer John de Mol.

Elise Schaap, Ilse Warringa, Maarten Heijmans en Annick Boer maken hun opwachting als gastacteur.

De gastrollen zijn Rogier & Frank, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem, Gerard Ekdom en vele anderen.

De TV Kantine is vanaf 27 februari elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen