Telefoon Daphne Deckers afgeluisterd in studio SBS 6

De telefoon van presentatrice Daphne Deckers is afgeluisterd tijdens een tv-opname voor SBS 6. De presentatrice vindt het een heel erg naar idee. Dat schrijft ze in haar column in De Telegraaf. Deckers had onlangs samen met haar man Richard Krajicek opnames van Lingo VIPS. Voorafgaand aan de opnames gebeurde er iets dat eerst heel onschuldig leek, maar waar ze later erg van schrok. “In de make-up ruimte van de tv-studio kropen twee grote zilvervisjes over de vloer.”

Die zilvervisjes waren direct onderwerp van gesprek. “Ik sprak erover met de visagiste, in de nabijheid van mijn telefoon, want zo groot hadden wij ze nog niet vaak gezien.”

Niets aan de hand, zou je denken. Maar dat veranderde toen Deckers ’s avonds thuis op de bank zat. “Wat denk je? Diezelfde avond kreeg ik online een advertentie voorgeschoteld: ‘Last van zilvervisjes? Koop XYZ!’

Bizar, vindt Deckers. Ze benadrukt dat dit niet gebaseerd kan zijn op een digitaal spoor of haar eigen surfgedrag, omdat ze nog nooit heeft gemaild over zilvervisjes en er ook niet op gegoogeld heeft.

Nee, het is klip en klaar: mijn telefoon heeft het me horen zeggen. Is dat erg? Ik weet het niet. Het is vooral een naar idee. En géén broodje aap.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen