Serieuze NPO’er Andrea van Pol ineens Koffietijd-ster

De serieuze NPO-presentatrice Andrea van Pol dook gisteren ineens op als gastpresentatrice van Koffietijd op het commerciële RTL 4. Ze ging in op de uitnodiging, omdat ze Loretta Schrijver zo leuk vindt. Dat vertelde ze in het openingsitem. Van Pol, die bij de NPO programma’s maakt waarbij je daadwerkelijk koffie nodig hebt, vertelde aan Vivian Slingerland: “Jij lijkt me nou niet het type die elke presentatieklus aanneemt. Waarom zei je nou ja tegen Koffietijd?

Van Pol daarop: “Ja, ook vanwege Loretta. Wie is er niet fan van Loretta? Wie houdt er niet van haar?

Slingerland: “Je zei net dat je het best spannend vindt. Waarom dan?

Van Pol: “Het is een hele oude, goed draaiende show en je stapt gewoon één keer in en je wil het goed doen. Ik denk dat we wel een leuke combinatie zijn.”

Vervolgens zat Van Pol op de bank naast Schrijver. “Andrea, weet jij dat je in een heel illuster rijtje terechtkomt? Anita Witzier, Cilly Dartell, Helga van Leur, Angela Groothuizen, Irene Moors, Antje Monteiro, Tooske Ragas…”

Van Pol: “Ik pas er helemaal in thuis.”

Hoe kennen de twee elkaar? Van Pol: “Ik weet niet precies waar we elkaar van kennen, maar we hebben zeker dezelfde liefde voor dieren en activisme. Volgens mij heb jij ervoor gezorgd dat er ook in RTL Nieuws veel aandacht kwam voor dierenleed en hier besteed je er ook vaak aandacht aan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen