Laura Ponticorvo spuugt op Thailand: ‘Oplichtersvolk’

Realityster Laura Ponticorvo, onder meer bekend van Secret Garden, vindt Thailand een verschrikkelijk land. Je wordt daar opgelicht waar je bij staat. Dat vertelt ze in een openhartig vraaggesprek met Veronica Magazine. Ponticorvo wordt gevraagd welke vakantielanden ze leuk vindt om naar toe te gaan, maar ook ‘waar op de wereld ze haar níet moeten wegzetten’. Op die vraag hoeft de dame, die bekend werd door Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde, niet lang na te denken: “Thailand!

Ze walgt van Thailand. En dat terwijl ze er met goede hoop heen ging. “Iedereen zei maar dat we daarnaartoe moesten. Dus wij geboekt“, vertelt ze.

Wat gebeurde er vervolgens? “Ik denk dat we net even een verkeerde tour hadden. De mensen waren opdringerig, we werden hier en daar lekker opgelicht en het was niet eens echt mooi.”

Nooit meer wil ze naar Thailand. “Ik was blij toen ik weer in het vliegtuig terug naar Nederland zat.

Wat vindt ze wel leuk? Ibiza. “Ik ben er een stuk of acht keer geweest. Het is die bekende balans tussen de rustige strandjes en de party-hardy-clubs die het zo leuk maakt. Er hangt een magisch sfeertje, waardoor ik wel snap dat mensen zo verknocht zijn aan het eiland.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen