Privé dag eerder naar drukker vanwege Borsato-nieuws

Evert Santegoeds haalt zijn hart op nu er weer scheidingsleed in BN’er-land is. Hij heeft vandaag de eerste foto van Marco Borsato sinds zijn management bekend maakte dat hij ging scheiden op de voorpagina van De Telegraaf gezet en zijn weekblad Privé gaat een dag eerder naar de drukker om morgen al in de winkels te liggen met een heuse Borsato-scheidingsspecial. Het nieuwste nieuws in deze showbizzrel? Borsato is weer bij zijn eveneens bekende moeder Mary gaan wonen.

Er is volgens Santegoeds zó veel nieuws over deze scheidingskwestie dat hij niet langer wil wachten. “De nieuwste editie van weekblad Privé verschijnt MORGEN al, een dag eerder dan normaal.

Het wordt een blad vol met scheidingsleed. “Met 25 PAGINA’S ALLES OVER DE SHOWBIZZSCHEIDING VAN HET JAAR met exclusieve reportages en spraakmakende onthullingen!

Op de foto die vandaag op de voorpagina van De Telegraaf staat is te zien hoe Marco door de voortuin van zijn moeder Mary loopt. Het plaatje is geschoten door een fotograaf van Privé. “In of rond zijn Gooise villa is hij daarentegen niet meer gespot, dat lijkt inmiddels het domein te zijn geworden van Leontine.

Hebben ze mot met elkaar? “Volgens enkele intimi ’duldden’ zij elkaar. Zij wijzen er op dat er in de loop der jaren maar weinig foto’s zijn gemaakt die getuigen van een liefdevolle, hechte band.

De showbladen waren vorige week flink verbolgen over het feit dat de Borsato’s hun scheidingsnieuws nét na hun deadlines naar buiten brachten. Daardoor lagen ze een week in de schappen zónder de Borsato-scheiding op de cover.

Foto: SBS, Elvin

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen