Peter R. de Vries tekent exclusief contract bij RTL

Peter R. de Vries verbindt zich voor drieënhalf jaar exclusief aan RTL. Vandaag is het contract officieel ondertekend. Dat heeft een woordvoerder zojuist bekendgemaakt. De Vries zet zijn werk voort als expert bij RTL Boulevard en zal ook regelmatig aanschuiven in de late avond talkshows Jinek en Beau, waar hij nu al een graag geziene gast is. Om nu exclusief bij RTL te zitten, vindt de misdaadjournalist fijn. “Ik ben blij dat de relatie met RTL de komende jaren wordt voortgezet.

Hoewel hij groot werd bij SBS 6, voelt De Vries zich inmiddels echt RTL 4. “Ik ben inmiddels een van de oudgedienden bij RTL Boulevard en voel me daar thuis. Samen met John van den Heuvel en de crime redactie zijn we er bovendien in geslaagd om van Boulevard een misdaadfactor te maken die echt van belang is. Daar blijf ik heel graag bij betrokken.

Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL, heeft het contract geregeld voor zijn oud-Boulevard-makker. “Peter kan als geen ander op een heldere en prikkelende manier zijn licht laten schijnen op thema’s die het maatschappelijk debat bepalen. Bovenal is hij een van de meest toonaangevende misdaadjournalisten van Nederland met een enorme staat van dienst.”

We kijken ernaar uit om samen met hem nieuwe programma’s op dat vlak te ontwikkelen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen