3FM reageert op vermeend einde Mark + Rámon

Mark van der Molen en Ramón Verkoeijen hebben afgelopen week niet te horen gekregen dat hun middagshow op NPO 3FM stopt. Dat meldt een woordvoerder van de publieke omroep. Het Parool berichtte afgelopen zaterdag vrij stellig dat de stekker uit de show Mark + Rámon gaat. 3FM zit al tijden in zwaar weer en vorige week bleek uit de luistercijfers dat de zender op een historisch lage 2,2 procent marktaandeel zit. Het einde van Mark + Rámon zou daarmee samenhangen.

Over de lage luistercijfers schreef Het Parool: “Geen reden tot leedvermaak: op 3FM blijft de verhouding tussen gedraaide muziek en gegiebel van dj’s tenminste nog een beetje binnen de perken. De twee meligste dj’s, Mark en Rámon, kregen deze week dan ook te horen dat hun middagshow stopt.”

De NPO laat weten ‘dat wij niet in gaan op speculaties over programmering of presentatoren’. Maar: “Het klopt niet dat Mark en Rámon afgelopen week gehoord hebben dat de middagshow er mee stopt.”

Strikt genomen kan je met die verklaring natuurlijk alle kanten op; er wordt immers niet glashard ontkend dat er een einde aan het programma komt. Kennelijk heeft Het Parool daarom toch gepubliceerd.

Ramón zit overigens al enkele maanden thuis vanwege privéomstandigheden. Collega Mark maakt het programma momenteel met andere presentatoren.

Beide BNNVARA-presentatoren tekenden in september een nieuw tweeënhalf jaar durend contract bij de omroep.

Foto: Michel Schnater, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen