Patty vraagt om tweede seizoen tv-show met Gordon

Het eerste seizoen moet nog beginnen – de première is vanavond om 20.30 uur op SBS 6 – maar nú al vraagt Patty Brard haar baas John de Mol om een tweede seizoen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Dat is te lezen in De Telegraaf. Patty en Gordon reizen in de nieuwe show zes weken lang de wereld rond om allerlei schoonheids- en gezondheidsrituelen te ondergaan. RTL 4 heeft daar tegenover het razendpopulaire Married At First Sight staan. Voor wie kiest de kijker?

De kijkers van Patty en Gordon krijgen vooral veel grappen en grollen te zien. “Het was soms echt alsof ik met mijn stoute broertje op stap was. Als Gordon een waterspuit ziet, dan kan hij het niet laten om die op mijn hoofd te richten. Terwijl hij weet dat ik vervolgens zes uur moet föhnen om die valse troep droog te krijgen.”

Er wordt ook veel gehuild. Vooral als het tijdens een of andere psychologische sessie weer eens over Patty’s boze dochter Priscilla gaat. “Het is niet zo dat ik wílde dat dat naar boven kwam, maar het gebeurde wel. Daar kan ik dan ook niet over liegen.

Inmiddels hebben Patty en Gordon antwoorden gevonden op hun prangende vragen. “Maar als John dit leest: we willen wel heel graag een tweede seizoen.

Hopelijk doen Patty en Gordon het beter dan de Waar is De Mol-herhaling die tot vorige week te zien was op SBS 6. Daar keken net iets meer dan 300.000 mensen naar.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen