Luuk Ikink zou RTL Boulevard niet inruilen voor Jinek

Geplaatst op ma 10 feb 2020 om 13:45

Luuk Ikink zou RTL Boulevard niet opgeven als hij het aanbod krijgt om elke avond de tafelheer van Eva Jinek te worden in haar late talkshow op RTL 4. Dat zegt de presentator in de podcast 30 Minuten Rauw van zijn Boulevard-collega Ruud de Wild. Ikink zou het aanbod van Jinek afslaan. “De charme van een late-avondprogramma is fantastisch, want je hebt publiek, het gesprek van de dag en de gasten van de dag, maar met Boulevard hebben wij nu een programma waar iedereen over praat.”

Kennelijk is Boulevard volgens Ikink een beetje het epicentrum van Hilversum. “Heel veel mensen vinden ons programma fantastisch en heel veel mensen vinden ons programma helemaal verschrikkelijk. Dat vind ik allemaal leuk. Dat je bij een programma werkt waar zo veel over wordt gesproken elke dag weer.”

Wel vindt hij dat Jinek het heel goed doet. “Ik denk dat ze heel tevreden zijn met hoe het nu gaat. Ik denk dat Beau goed op weg was, dat zag je ook aan de cijfers, maar Twan zat echt niet op zijn plek daar. Ik denk dat het Humberto ook gelukt was als hij was blijven zitten.”

En zou hij te porren zijn voor een eigen talkshow? “Nou, misschien. Ik denk dat als je het twee jaar geleden had gevraagd, ik nee had gezegd, want de sidekickrol en co-hostrol vind ik heel leuk. Dat past mij ook heel goed. Dat wil ik lang blijven doen, maar ik kan me het inmiddels wel voorstellen. Sinds ik Eilandpraat doe is het gevoel van zelf een tafel leiden wel steeds leuker. Dat smaakt naar meer.”

Wat als de NPO hem vraagt voor een eigen programma? “Nee, zeker niet. Ik wil juist Boulevard heel lang blijven doen. Ik heb drie jaar geleden bedacht dat ik het wil doen en lang wil doen.”

 

Het is Ikinks doel om lang bij Boulevard te blijven. Heel lang. “Mijn doel is om dit programma heel lang te doen en om heel lang honkvast op één plek te blijven zitten. Dan helpt het denk ik wel als je een beetje stabiel bent.

Blijft Boulevard zoals het nu is? “Ik denk dat hoe het nu staat, dat dat wel een beetje is hoe het dit jaar blijft.”

Foto: RTL
29 Reacties op “Luuk Ikink zou RTL Boulevard niet inruilen voor Jinek”


 1. Koos

  Ik zie Merel en Jinek graag Spuiten en Slikken presenteren met van die kutpakken aan.

 2. Koos Alberts

  Goed idee Koos!

 3. Zigeunerschnitzel

  Zou ik ook niet doen.

  Jinek en reclame = einde

 4. johan

  mafkees

 5. Dries Roel Vink

  Enge gladdekker is het. Begrijp niet wat hij met die lelijke smoel van hem überhaupt op tv moet.

 6. o.p. lichter

  Wees maar gerust je zal ook niet gevraagd worden .

 7. Diederik E.

  Waarvan akte.

 8. Ingrid 🌼

  Het eerst verstandige wat ik uit zijn mond hoor! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
  Kan hij überhaupt iets?

 9. Beatrice Kiddo

  Heeft gelijk. Boulevard blijft sterk titel. Goed die zich uitspreekt voor de lange termijn. Doen er niet veel. Meeste willen na 1 sec zendtijd talkshow

 10. Ingmar

  En lekker veilig. Wauwelen over elke keer dezelfde BN’rs. Kunnen er weinig blinders worden gemaakt en dat is zeker prettig!

 11. Het meisje met de zwarte fiets

  Die zeikbril moet zijn stomme muil houden.
  Vroeger namen we dit soort gasten mee naar de Waasdorpervlakte en was het Luger in de muil… BAAAM en wegfietsen.

 12. Stylist, maar niet Mike

  Ongelofelijk dat deze kleurloze zak aardappelen met afgeknepen k#t-stem een podium krijgt op tv.

 13. Erwin

  Ik eet een beschuit kaas

 14. Flauwe Kul

  Kan die Ikink niet naar China gestuurd worden? Voor LTL Boulevald China?

 15. Keta Minek

  Luuk Ikink nooit van gehoord.

 16. Pak Doe Ik (poepchinees)

  @Frauwe Kur
  Mon 10 Feb 2020 om 15:02

  Frauwe Kur, heb jij rast van een splaakgeblek (vlaagteken)

 17. Hallo, mag ik even ??

  Huh ??? …..Iedereen over praat ???….Wat een zielenpoot is die Ikink.

 18. Ron

  Boulevard blijft zoals het is? Dat is niet te hopen. Het blijft behelpen met een ratjetoe aan voorbijgangers met een mening, je ziet als kijker door de bomen het bos niet meer.

 19. Ron

  On the upside: Promenade heeft wél voor jarenlang inspiratie…zo is dat.

 20. Reageerder

  @Dries Roelvink jarloers

 21. Donald Dumb

  Wie is dit toch?

 22. Braknek

  Als ik met Ikink was zou ik hem echt GELIJK INRUILEN met dat vogelstemmetje.

 23. Shitty Shitty Bang Bang

  Boulevard? Dat in beeld gebrachte neurotische gezwam, waarin die op de foto boven afgebeelde nono vanuit zijn positie op nietszeggende vragen nietszeggende antwoord(en) krijgt van nietszeggende figuren die aan de andere kant staan?
  Mooi toch? Zo hebben de geestelijk minderbedeelden in dit land ook iets om dagelijks naar uit te kijken (Ikink: Heel veel mensen vinden ons programma fantastisch).
  Wat dat betreft staan die nono en zijn consorten volkomen terecht op de juiste plek.
  Het koddigste zou echter zijn als elke keer na het instarten van de eindtune zij stuk voor stuk op emmers stront getrakteerd zouden worden, een en ander in het kader van “een koekje van eigen deeg krijgen” oftewel “wie kaatst moet de bal verwachten”. Shit, man, origineler kun je het volgens mij niet maken.

 24. Edwin

  Toch is dit wel een van de bikkels en echte ketel uit de RTL stal. Vergeleken met al die andere half wijverige randstad RTL softies. De held van iedereen dat blijft echter onwrikbaar P.r de Vries met dat machtige wapen, advocaten kantoortje, tot zijn beschikking! Voor je het weet ga je de slammer in voor 20 jaar, hahaha!!

 25. tim

  Ik had me voorgenomen dit jaar meer positieve opmerkingen te plaatsen maar het wordt me wel erg moeilijk gemaakt.

 26. Paul

  Programma Boulevard zou per wet verboden moeten worden. Zo ook vergelijkbare “show/nieuwsprgramma’s. En jongetje Luuk…? Werkelijk…?

 27. Riky Heerkens

  Ik vind die Luuk Iikink zo,n irritant ventje en totaal geen uitstraling.

 28. Annoniemus

  Ikink hoeft niet bevreesd te zijn dat hij daar ooit voor gevraagd word !

 29. Ed Raket

  Vieze zeikbril, rot snel op.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.