Oisterwijk maakt kiss-and-ridestrook voor HHB-Robèrt

Robèrt van Beckhoven heeft met de gemeente Oisterwijk afgesproken dat er een kiss-and-ridestrook komt om de bereikbaarheid van zijn bakkerij Bij Robèrt te verbeteren. Dat vertelt de tv-bekendheid in het AD. Van Beckhoven boekt grote commerciële successen dankzij zijn verschijningen in de show Heel Holland Bakt van de publieke omroep. Het loopt storm bij zijn bakkerij in Brabant, waar huismutsen als bakvissen komen kijken wat voor lekkers de HHB-ster allemaal heeft.  

Zijn zaak is een soort bedevaartsoort geworden voor Mien uit Assen en haar vriendinnen. “Ik ben makkelijk benaderbaar. Waarom denk je dat het hier zo druk is? Mensen weten dat ze me kunnen ontmoeten. Waar moeten de fans van Paul de Leeuw naartoe om hem in het wild te zien?

Het leidt tot chaos in Oisterwijk, dat op ongeveer anderhalf uur rijden van Amsterdam ligt. “Door de enorme toeloop hadden de buren zelfs last van alle geparkeerde auto’s. In overleg met de gemeente Oisterwijk laten we een kiss-and-ridestrook voor touringcars aanleggen. Dat is toch ongelooflijk?

Het is één Brabants gezellig onderonsje. Die vreselijk veganmeisjes uit Amsterdam mogen van hem wegblijven. “Het stoort me als vrouwen hun gerechten ontleden of moeilijk doen over een paar calorieën. Niet sexy. Gebeurt dat, dan zeg ik: ‘Kom op hé, anders ga ik nooit meer met jou uit eten’.

Bij cursussen haal ik de veganist er ook zo uit. Dan denk ik: dat is die wat magere mevrouw met die bleke huid. Zij permitteert zichzelf niks.

Het AD-interview met Robèrt van Beckhoven kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX,

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen