Marc de Hond slaat om zich heen na afzegging Gordon

Marc de Hond slaat behoorlijk om zich heen nu Gordon de medewerking aan zijn theatervoorstelling heeft afgezegd. Hij is totaal niet te spreken over de manier waarop Gordon en zijn manager hierover naar buiten treden. Dat laat hij weten in een lange blogpost op zijn website. Na het telefonische voorgesprek sms’te Gordon dat hij geen klik voelde en zich terugtrok. “Ik was verbaasd en ging ook wel een beetje aan mezelf twijfelen. Wat had ik dan verkeerd gezegd?“, aldus De Hond.

Op die vraag kreeg De Hond geen antwoord meer. Hij besloot een verklaring af te geven aan het ANP, waarop weer vanuit Gordons kant werd gereageerd. “Wat ik minder leuk vind is dat zijn woordvoerder nu in de verdediging schiet… of eerder in de aanval richting mij.”

De woordvoerder van Gordon weersprak het ‘geen klik voelen’ aanvankelijk. “Dat van die ‘geen klik’ staat letterlijk in zijn sms’je“, aldus een verbaasde De Hond.

Gordons management gaf aan dat Gordon heeft afgezegd, omdat hij onverwacht naar het buitenland moest. Maar dat werd niet veel later alweer ingetrokken: “Het heeft niets te maken met een trip naar het buitenland zoals wordt gesuggereerd.

Wat een ráre gang van zaken, vindt De Hond. “De woordvoerder doet met deze formulering alsof willekeurige anderen met dit vakantieverhaal zijn gekomen, maar dit was zondag de reactie van het team van Gordon toen ze nog geen beter verhaal verzonnen hadden.”

Anyway, ik wens Gordon oprecht het allerbeste. Evenals zijn management.”

De boze blogpost van Marc de Hond kunt u hier lezen als u niets anders te doen heeft.

Lees ook: Gordon zegt Marc de Hond last minute af: ‘Geen klik’ (gisteren)

Foto: NOS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen