Loretta neemt aanloop 61 seconden naar Borsato-vraag

Loretta Schrijver nam gisteren in haar programma Koffietijd een aanloop van maar liefst 61 seconden om haar gast Iris Hond een vraag te stellen over haar geruchtmakende affaire met Marco Borsato. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Schrijver had er zichtbaar moeite mee om Hond te vragen naar dit onderwerp. Een mogelijke verklaring is dat Hond voorafgaand aan de uitzending heeft bedongen dat ze niet gevraagd mocht worden naar haar privéperikelen met Borsato.

De aanloop van Schrijver: “En dan ben ik weer aan het denken en denken en dan denk ik: jij luistert, je luistert naar die verhalen en dan neem je dat mee en dan heb je thuis, naast nu ook Moos, ook de vleugel. Ik denk dat de vleugel natuurlijk letterlijk en figuurlijk weer jouw klankbord is. Daar kan jij dat dan weer in uiten wat jij aan die verhalen meeneemt. Helpt de vleugel jou nou, en dan kom ik even een beetje ook op het persoonlijke terrein, want we je bent de afgelopen tijd natuurlijk best vaak langsgekomen in de media met vermeende of al dan niet affaires en weet ik veel wat, maar goed roddelbladen, eigenlijk de media waar je nou niet de aandacht van wil hebben voor wat jij allemaal doet. Helpt die piano jou dan ook? Krijg, geef… Ja, ik kan me dat zo voorstellen dat je denkt, als je wat dingen ziet, dat je denkt: ik ga weer achter die piano en ik ben het kwijt en ik laat dit aan de wereld horen, in plaats van met al die woorden.”

Hond zag het glimlachend aan en antwoordde uiteindelijk: “Ja, wat voor mij gewoon heel fijn was, was dat ik vol in mijn tour zat en ik heb een boodschap die ik heel graag wil uitdragen, dus daar was ik totaal op gefocust en dan zit je in een soort bubbel. Daar laat ik me dan niet uithalen. Ik richt me echt wel op de positieve dingen altijd.”

Schrijver: “O, wat goed.”

Hond: “Muziek is altijd voor mij, wat er ook speelt in mijn leven, mijn uitlaatklep.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen