Loretta neemt aanloop 61 seconden naar Borsato-vraag

Geplaatst op di 25 feb 2020 om 9:10

Loretta Schrijver nam gisteren in haar programma Koffietijd een aanloop van maar liefst 61 seconden om haar gast Iris Hond een vraag te stellen over haar geruchtmakende affaire met Marco Borsato. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Schrijver had er zichtbaar moeite mee om Hond te vragen naar dit onderwerp. Een mogelijke verklaring is dat Hond voorafgaand aan de uitzending heeft bedongen dat ze niet gevraagd mocht worden naar haar privéperikelen met Borsato.

De aanloop van Schrijver: “En dan ben ik weer aan het denken en denken en dan denk ik: jij luistert, je luistert naar die verhalen en dan neem je dat mee en dan heb je thuis, naast nu ook Moos, ook de vleugel. Ik denk dat de vleugel natuurlijk letterlijk en figuurlijk weer jouw klankbord is. Daar kan jij dat dan weer in uiten wat jij aan die verhalen meeneemt. Helpt de vleugel jou nou, en dan kom ik even een beetje ook op het persoonlijke terrein, want we je bent de afgelopen tijd natuurlijk best vaak langsgekomen in de media met vermeende of al dan niet affaires en weet ik veel wat, maar goed roddelbladen, eigenlijk de media waar je nou niet de aandacht van wil hebben voor wat jij allemaal doet. Helpt die piano jou dan ook? Krijg, geef… Ja, ik kan me dat zo voorstellen dat je denkt, als je wat dingen ziet, dat je denkt: ik ga weer achter die piano en ik ben het kwijt en ik laat dit aan de wereld horen, in plaats van met al die woorden.”

Hond zag het glimlachend aan en antwoordde uiteindelijk: “Ja, wat voor mij gewoon heel fijn was, was dat ik vol in mijn tour zat en ik heb een boodschap die ik heel graag wil uitdragen, dus daar was ik totaal op gefocust en dan zit je in een soort bubbel. Daar laat ik me dan niet uithalen. Ik richt me echt wel op de positieve dingen altijd.”

Schrijver: “O, wat goed.”

Hond: “Muziek is altijd voor mij, wat er ook speelt in mijn leven, mijn uitlaatklep.”

Foto: RTL
25 Reacties op “Loretta neemt aanloop 61 seconden naar Borsato-vraag”


 1. Elbert

  Laat gelijk zien dat de lieve Loretta ongeschikt is. Een vraagje wat een keer niet gaat over favoriete kleur en die koffietijd vragen en ze weet het niet meer. Amateur

 2. Ria Visser

  Koffietijd is geen scherp interviewprogramma maar letterlijk koffie geleuter. Ze stipt het (wel erg zwak) aan, prima. Om haar daar nu op aan te pakken. Wat een non nieuws weer.

 3. Marco B

  Mijn kop is ook een bubbel ☺

 4. Antonio

  Hond: “Muziek is altijd voor mij, wat er ook speelt in mijn leven, mijn uitlaatklep.”


  Wat een over de houdbaarheidsdatum reactie van Schrijver. Ook RTL

 5. Rastom

  Hond is niet voor de poes.

 6. discuswerper

  Ga je lekker Antonio? Wie betaalt jou om hier elke dag die oneindige stroom aan RTL haat te spuien?

 7. saywhut

  Wie de f%ck is zij dan dat ze denkt eisen te kunnen stellen? Ze moet blij zijn dat ze haar tour mag komen promoten lijkt me. De enige reden dat ze interessant is is toch precies daar waar ze van eist het niet over te willen hebben?

 8. saywhut

  Dat je daar in meegaat als programma…

 9. Marco B

  Mijn bek is ook een uitlaatklep ☺

 10. critikast

  Schrijver moet het niet hebben van journalistiek, maar praat liever over huisdieren, kleur van de make-up, kapsels, lingerie voor grote maten en tandpasta. Blijft een vilein onderkruipsel, dat ons wil doen geloven dat ze best wel intelligent is. Niet dus !

 11. Marianne

  Dat gestotter van Loretta, en het ook hebben over roddels en een vermeende relatie. Ze hebben het beiden nota bene toegegeven! Die hele iris hond is een hele enge vrouw, brrrr.

 12. DD

  Dan spreek je van te voren af dat er geen vragen komen over Borsato. En dan toch doen. Loretta, je bent onbetrouwbaar.

 13. Suzy Wang

  Het zijn ook van die hygerige wijven. Die quintie die komt klaar van dr eigen. Dat noemt zich n volwassen vrouw.

 14. Rik

  Heb gelachen om Loret.

 15. Donald Dumb

  Ah iemand die op zijn hondjes werd genomen werd geïnterviewd door iemand die ooit een Pauw ontvangen heeft…
  Wat een beestachtig interview is dat geweest zeg…

 16. Miepie

  Dikke Loretta denkt dat ze kan interviewen ze bakt er niks van al jaren .. lacht als er niks te lachen valt spiekbriefjes vergeetachtig mensen gooi er eens een andere frisse jonge vrouw in ze is over de datum

 17. Riky Heerkens

  Lorettta heeft in ieder geval humor en een gulle lach.

 18. Joop55

  Laat ze toch lekker, die hele Borsato is een omhooggevallen narcist geworden, laat het in zijn waan.

 19. Nils Holgersson

  Goed verhaal, niet gelezen.

 20. Anne

  Miepie is waarschijnlijk erg zelf ingenomen,
  als je een ander zo naar beneden kunt halen.

 21. Mick

  I ❤️ Loretta

 22. Jos.

  Ik zag gisteren een onvrouwelijke blonde zak,en een gast presentatrice die ook als een onvrouwelijke zak was gekleed, en die daar zo blij mee waren,met hun eigen styliste!!!die styliste’s hebben zeker alleen ambachtschool gehad!!afschuwelijk,met als grootste hypocriet,ons Bertje v/d Veer,en nog zo’n hypocriet mokkel,die er nog een beetje vrouwelijk uitzag!!

 23. Roen

  Ik begrijp Borsato wel hoor..

 24. Vd berg

  Even komt er op mijn mobiel iets voorbij waar mijn oog op valt, lees ik eea, tot ik bij de reacties kom😒, wat voor een zielige reacties?
  Waarom kijkt men naar een programma om vervolgens een lading onzin neer te kladderen?
  Weten deze trieste mensen nog niet dat er andere zenders zijn?

 25. Johnny 👀

  Pfff

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.