Linda de Mol verrast zoon op tv met videoboodschap

Kinderen van bekende Nederlanders zijn niet altijd verwende Canta-jochies. De zoon van Linda de Mol dook gisteren op in RTL Boulevard en bleek zowaar reuze sympathiek. Met een grote glimlach nam hij een videoboodschap van zijn moeder in ontvangst. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Julian Vahle komt uit een gouden ei, heeft een Amsterdams miljoenenpand gekregen van zijn moeder en timmert vanuit die comfortabele positie met veel succes aan de weg in de muziekbusiness. 

De 22-jarige Julian verschijnt niet vaak voor de camera. “Zelden geeft hij interviews, maar exclusief voor Boulevard maakt hij een uitzondering“, merkte de showrubriek op.

Hij vertelde over zijn nieuwe single . “Dat gaat erover dat als jij 22 of 23 bent, het best oké is als jij nog niet helemaal zeker weet wat je de rest van je leven wil gaan doen.”

Tot nu toe maakte Julian vooral liedjes, vooral voor Maan en Armin van Buuren. “Ik merkte gewoon dat er best wel veel liedjes waren die ik maakte die ík heel tof vond, maar die toch op de plank bleven liggen en die niemand echt wilden hebben, plat gezegd. En toen ben ik die een soort van zelf gaan zingen en volgens mij zei John Ewbank tegen mij: ‘Waarom doe je dat niet zelf?’”

Vervolgens kwam Linda met de videoboodschap voor haar zoon: “Ja, die zoon van mij timmert lekker aan de weg in de muziekwereld en dat vind ik heel erg leuk om te zien. Hij doet het helemaal op z’n eigen manier. Hij gaat eigenlijk in het buitenland stiekem best wel goed en ik ben eigenlijk apetrots op hem.”

Julian glunderde van oor tot oor. “Wat lief! Superlief!

Hoe kijkt hij zelf eigenlijk naar de De Mol-kruiwagen aan? “Relatief gezien zit mijn familie ook niet heel dik in de muziek ofzo. Dat is volgens mij een soort van misvatting die mensen snel maken, alsof mijn moeder dan tegen Snelle zou zeggen: ‘Hé, Snelle, mijn zoon wil een keer met je werken.’ Alsof hij dan denkt: dat ga ik echt doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen