Linda de Mol verrast zoon op tv met videoboodschap

Geplaatst op wo 05 feb 2020 om 15:15

Kinderen van bekende Nederlanders zijn niet altijd verwende Canta-jochies. De zoon van Linda de Mol dook gisteren op in RTL Boulevard en bleek zowaar reuze sympathiek. Met een grote glimlach nam hij een videoboodschap van zijn moeder in ontvangst. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Julian Vahle komt uit een gouden ei, heeft een Amsterdams miljoenenpand gekregen van zijn moeder en timmert vanuit die comfortabele positie met veel succes aan de weg in de muziekbusiness. 

De 22-jarige Julian verschijnt niet vaak voor de camera. “Zelden geeft hij interviews, maar exclusief voor Boulevard maakt hij een uitzondering“, merkte de showrubriek op.

Hij vertelde over zijn nieuwe single . “Dat gaat erover dat als jij 22 of 23 bent, het best oké is als jij nog niet helemaal zeker weet wat je de rest van je leven wil gaan doen.”

Tot nu toe maakte Julian vooral liedjes, vooral voor Maan en Armin van Buuren. “Ik merkte gewoon dat er best wel veel liedjes waren die ik maakte die ík heel tof vond, maar die toch op de plank bleven liggen en die niemand echt wilden hebben, plat gezegd. En toen ben ik die een soort van zelf gaan zingen en volgens mij zei John Ewbank tegen mij: ‘Waarom doe je dat niet zelf?’”

Vervolgens kwam Linda met de videoboodschap voor haar zoon: “Ja, die zoon van mij timmert lekker aan de weg in de muziekwereld en dat vind ik heel erg leuk om te zien. Hij doet het helemaal op z’n eigen manier. Hij gaat eigenlijk in het buitenland stiekem best wel goed en ik ben eigenlijk apetrots op hem.”

Julian glunderde van oor tot oor. “Wat lief! Superlief!

Hoe kijkt hij zelf eigenlijk naar de De Mol-kruiwagen aan? “Relatief gezien zit mijn familie ook niet heel dik in de muziek ofzo. Dat is volgens mij een soort van misvatting die mensen snel maken, alsof mijn moeder dan tegen Snelle zou zeggen: ‘Hé, Snelle, mijn zoon wil een keer met je werken.’ Alsof hij dan denkt: dat ga ik echt doen.”

Foto: RTL
36 Reacties op “Linda de Mol verrast zoon op tv met videoboodschap”


 1. Gwendolyn

  Snelle?

 2. Boudewijn

  #zokanhetdusook

  #GeenKanta

 3. Boudewijn

  Dat hij het “allemaal zelf doet” is in twijfel te trekken met Rietbergen als stiefvader….

 4. Fabian

  Who the f is Snelle?

 5. Harry

  Ha ha. Zijn neef Tony van de Berk heeft de platenmaatschappij waar direct en Ander Hazes uitkomen. Dat is een aardig contact lijkt mij zo. Maar niets mis mee. Gebruik uw kruiwagens maar ga ze niet ontkennen.

 6. Winston

  De zoon van Joop van den Ende is ook producer. Toch wel makkelijk want je hebt gelijk een groot netwerk met zulke ouders.

 7. Opgepompte paardenpenis

  Leuk dat linda in de mogelijkheid is om zoiets als dit te doen en het nog even lekker uitgebreid bij dat pauperige witte Nederlandse tokkie volk er zo in wrijft op de televisie.

  Hulde voor linda en ont-tokkie de NL

 8. StefanV

  Ik wil even een slag om de arm houden, omdat ik de bewuste muziek niet heb gehoord. Maar gezien de mensen voor wie hij schrijft, gaat het niet bepaald om baanbrekende, vernieuwende muziek. Zeer waarschijnlijk betreft het generieke, commerciële pop voor in de hit- en kliklijsten. Muziek die feitelijk iedereen met een beetje muzikale kennis kan schrijven, juist omdat het allemaal zo standaard is.

  Wat dan resteert, is de conclusie dat deze jongen alleen aandacht krijgt omdat hij de zoon van Linda de Mol is, niet omdat hij extreem getalenteerd is of veel beter is dan anderen. Vergelijk het met Roxeanne Hazes. Die zou in geen honderd jaar zijn opgemerkt met haar muziek als ze niet de dochter van André Hazes was.

 9. StefanV

  @ Fabian: iemand die een appel schilt op de reünie.

 10. Flauwe Kul

  Dat wordt een Canta de Luxe!
  Die jongen is zo gewoon gebleven…

 11. Timo

  Kaas

 12. Gerard

  Hij heeft een Amsterdams miljoenenpand gekregen van zijn moeder. Lekker zo’n start voor een knaap van 22. Laat die er maar voor gaan werken. Snotneus!!

 13. Gerard

  Vervolg…….
  Neen dan ben je niet de verwend Canta-jongen. Die “Mollen” schamen zich ook nergens voor.

 14. Gerard

  Vervolg…….
  Neen dan ben je niet de verwende Canta-jongen. Die “Mollen” schamen zich ook nergens voor.

 15. Lachgas

  Inteelt op TV.
  Kan iedere andere kijker dat ook? Leg vast dit format nu vast!

 16. Robert

  Grachtenpand van paar miljoen, wat centjes erbij, wil niet op t.v., dan maar wat plaatjes maken, nou de deuren voor de molletjes gaan vanzelf open hoor.

 17. Keta Minek

  Ook een getinte vader daar hoor je niks over.

 18. Henk

  Als hij geen talent zou hebben kwam hij niet ver. Al heet je vader Trump.Dat het iets makkelijker voor hem is,dat wel. Succes Julian ga lekker je gang en geniet er van.
  Blijf voorlopig in het buitenland tot je jezelf bewezen hebt.Hier wordt je al gauw afgebrand.Kinnesinne.Ik geloof in je.

 19. Winston1

  Dat klopt Henk zonder talent ben je nergens.
  Nou ja behalve als je Dave Roelvink heet dan.

 20. Keta Minek

  Keta Minek
  Wed 05 Feb 2020 om 15:51

  Verander je naam weer even terug kneus

 21. Keta Minek

  Keta Minek Verander je naam weer even terug kneus ik ben het zat.

 22. coca

  Dat jullie niet weten wie Snelle is, zegt veel over jullie. Stelletje bejaarden hier, whahaha

 23. Donald Dumb

  Coca.
  Snelle is toch zo’n gehypted autotunerappertje?

 24. Diederik E.

  Waarvan akte.

 25. Henk

  Coca@, na rapper Boef en Lil Kleine wil ik Niet weten wie Snelle is….. groet van een bejaarde

 26. Donald Dumb

  Talentloze ex crimineeltjes dus…

 27. Suzy Wang

  Leuke jongen. Heeft ook n leuke moeder en vader. Die hebben zelf voor het geld gewerkt en daar is niks mis mee.Het is m gegund.

 28. BlaBlaBla

  Snotneus Vahle, 22 jaar, volbloed hakkelaar:

  “Ik merkte gewoon dat er best wel veel liedjes waren die ik maakte die ík heel tof vond, maar die toch op de plank bleven liggen en die niemand echt wilden hebben, plat gezegd. En toen ben ik die een soort van zelf gaan zingen en volgens mij zei John Ewbank tegen mij: ‘Waarom doe je dat niet zelf?’”

  Wat een oeverloos geleuter. Leer eerst fatsoenlijk te praten en je op gepaste wijze uit te drukken, onnozelaar. Een inburgeringscursus zou beslist niet misstaan.

 29. Zomaar Een Persoon

  “Hij doet het helemaal op z’n eigen manier.” Zodra ze weten dat je de zoon van Linda bent, gaat elke deur open. En wordt het ook niet zo erg gevonden dat je er éigenlijk helemaal niet uit springt. Julian is basically gewoon een van de velen die een catchy deuntje kan componeren.

 30. Y

  Kwam zeer sympathiek over. Eindelijk geen de Mol die meteen over vluchtelingen begint.

 31. snoezigkleinhertje

  Die snotneus is de pianist van Jphnny De Mol lager kan je bijna niet zinken of je moet Ewbank heten.
  Als ze moeder geen Linda had geheten had niemand de moeite genomen om naar die rotzooi van hem te luisteren.
  Die Snelle (zeg maar Lars) loopt er bij als de nieuwe Beethoven van Nederland met zijn infantiele kinderliedjes maar hij doet alles voor geld (werkt ook met Borsato) daarom doet ie mee.

 32. Quincy

  Ik begrijp niet dat mensen zoals de familie de Mol zo ongelooflijk schaamteloos kunnen zijn. Zij overschrijden echt zo enorm veel grenzen, normen en waarden. Deze familie is zo een slecht voorbeeld voor ons als gewone Nederlandse jeugd.

 33. Arie Schoenlepel

  Snelle, is dat de zoon van Jan Jaap vdr Wal!?

 34. Suzy Wang

  @Schoenlepel,
  Nee dat is Lippe.

 35. Keta Minek

  Deze jongen werkt hard voor zn centen

 36. sukkel

  Lekker die kruiwagen van Mammie

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.