Linda de Mol krijgt klap van Angela de Jong: ‘Een 7,5’

Angela de Jong is over het algemeen best positief over alles wat Linda de Mol doet, maar over haar nieuwe zaterdagavondshow Deze Quiz Is Voor Jou is ze minder enthousiast. Dat heeft ze laten weten op NPO Radio 1. De Jong ziet ook dat de behaalde 1,1 miljoen kijkers erg goed zijn, maar is inhoudelijk teleurgesteld. “Nou, het was niet heel nieuw. Het was Weet Ik Veel wat in een iets ander jasje was gestoken en met een vleugje Ik Hou Van Holland. Maar het is Linda, hè, dus je kijkt.

Het was ook best prima, vult De Jong aan. “In die categorie dan, hè. Het was niet heel vernieuwend of vermakelijk, maar het was gedegen zaterdagavondamusement. Een 7,5“, zegt ze zuinigjes.

Hangt SBS 6 inmiddels niet iets te veel aan Linda de Mol? “Aan Linda de Mol en Martien Meiland. Dat zijn de twee pijlers die ze hebben op dit moment en waar ze heel erg op varen. Je ziet ook dat als je Linda hebt een het begin van de avond, dat het programma erna er ook van profiteert.”

Ditmaal stond De Alleskunner na Linda. Ook dat programma scoorde goed. “Ik verwacht overigens dat dat nog wel een beetje instort, want het was een van de walgelijkste dingen die ik gezien heb de afgelopen tijd.”

Het was vooral zo triest, omdat de deelnemers alles doen als er een beetje poen op het spel staat. Het is net het Over De Roooie van vroeger.”

Foto: WNL, RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen