Esmée van Kampen zat vast in ‘wurgcontract’ PLUS

Esmée van Kampen heeft jarenlang met tegenzin in de televisiereclames van supermarktketen PLUS gespeeld. Ze zat vast in een wurgcontract. Dat zegt de actrice in de Veronica Magazine. Van Kampen wilde helemaal niet herkend worden op straat of bekend komen te staan als ‘het meisje van PLUS’, maar dat is toch gebeurd. Ze had naar eigen zeggen helemaal geen keuze. “Het was nooit de bedoeling om meer dan vijf commercials te doen, maar ik moest gewoon mijn huur betalen.”

Waarom stopte ze er niet gewoon mee toen ze ander werk kreeg? “Op een gegeven moment zat ik vast in een soort wurgcontract, zoals ik het zelf maar noem.”

Daar baalde ze flink van. “Ik wilde allesbehalve bekend staan als het PLUS-meisje. Uiteindelijk was dat de eerste jaren van mijn carrière wel het geval. Achteraf had ik het nooit zo gewild.

Van Kampen hoort tot de categorie BN’ers die het zo vervelend vinden dat ze worden herkend. “Nog steeds word ik af en toe wat geagiteerd als mensen me herkennen bij een tankstation en ik even geen zin heb in een foto. Waarom niet, vragen ze dan. Nou ja, waarom wél?

Ik ben jaloers op collega’s die dit vak beoefenen zonder herkend te worden. Bekend worden was ook nooit mijn intentie.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen