Jarige Chantal Janzen (41) bedolven onder kritiek

Chantal Janzen blaast vandaag 41 kaarsjes uit, maar wordt niet alleen bedolven onder de felicitaties, maar ook onder kritische reacties van kijkers van The Voice of Holland. Ze leek tijdens de uitzending van gisteren namelijk erg uit haar doen. Dat is te lezen op social media. Veel kijkers vonden Janzen niet als zichzelf overkomen. “Wat is er met Chantal Janzen vanavond? Ze is niet haarzelf…“, zegt Sharon. En Maria: “Wat is er met je aan de hand? Je lijkt nep en beslist niet jezelf.

En Jessy zegt: “Weet niet waarom, maar ik heb met Chantal te doen. Ze lijkt niet op haar gemak. Haar wiebelarm van vorige week, lijkt ze nu krampachtig stil te willen houden. Haar ogen stralen niet. Hang in there Tal.

Ook vonden veel kijkers dat Janzen wel heel dikke wangen had. “Hamsteréééén! Maar dan nu de vraag: wat heeft Chantal Janzen in haar wangen?

Aan het eind van de avond gaf Janzen duidelijkheid op Instagram. “Zo. Even kijken wie er vannacht meer wakker ligt van onze grieperige koppen inclusief verstopte neuzen. Mijn kind of ik. Slaap lekkerrrrrr peeps!

Vandaag viert Janzen haar 41ste verjaardag. “41. Eenenveertig! Ik mag 41 worden! En samenzijn met de liefde van mijn leven, de mooiste kinderen en bonuskinderen, de liefste vrienden, leukste collega’s en de allerliefste familie, en mag het werk doen waar ik als kind al verliefd op was: amuseren en vermaken“, jubelt ze.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen