Hans Kraay jr.: ‘Eva Jinek is een slavendrijver’

FOX-ster Hans Kraay jr. stelt dat Eva Jinek op haar redactie werkt als een soort slavendrijver. Ze is net de mannelijke Louis van Gaal. Dat zegt hij in gesprek met Veronica Magazine. Kraay vindt Jinek heel erg goed. “Je weet dat ik verschrikkelijk fan ben van Eva hè? Zij heeft echt de talkshow in Nederland veranderd. Die zet een heel elftal aan tafel, iedereen mag wat zeggen, iedereen blijft zitten tot het eind en dan alles in een megatempo erdoorheen rammen. Heerlijk“, zegt ze.

Jinek zit er altijd bovenop, aldus de voetbalanalist. “Ze verspilt geen seconde. Eva Jinek lijkt een beetje op Louis van Gaal.

Wat bedoelt hij daarmee? “Louis is ook zo’n slavendrijver – en dat bedoel ik positief. Ik heb veel trainingen gezien van Louis. Die man verspilt geen seconde op het veld. Hij zit altijd op iedereens lip, niemand kan een seconde achteroverleunen en hem ontgaat he-le-maal niks.”

Precies dezelfde manier waarop Eva Jinek haar talkshows runt.

Foto: FOX Sports / Bas Losekoot

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen