Eva Jinek vraagt Thomas Dekker naar toyboyschap

Geplaatst op do 27 feb 2020 om 14:45

Eva Jinek heeft oud-wielrenprof Thomas Dekker gisteren op de man af gevraagd naar de relatie die hij vier jaar lang had met de steenrijke, 19 jaar oudere Amerikaanse kunsthandelaar Nathalie Marciano. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Na vier jaar gaf Dekker zijn toyboyschap begin vorig jaar op. Ze kwam in 2015 op een goed moment, aangezien hij in een zwart gat dreigde te vallen na het opgeven van zijn wielercarrière. “Een week nadat ik stopte vertrok ik naar L.A.

Dekker trok bij Marciano in. “Mijn toenmalige vriendin had ik vier of vijf maanden daarvoor ontmoet ergens anders in Amerika en toen begon dat leven.”

Jinek: “Zij leidde een totaal ander leven dan jij op dat moment. Wat voor vrouw was dat?

Dekker: “Ja, een compleet ander leven. Zij was al gescheiden, ik was gestopt met wielrennen. Zij zat in de kunstwereld en heeft films geproduceerd. Wij gingen eigenlijk lekker de wereld rondreizen. Het was een heel bijzondere tijd.”

Jinek: “Zij was 18 jaar ouder dan jij, moeder van drie kinderen en zeer gefortuneerd, kunnen we zeggen. Ze had heel veel…”

Dekker lachend: “Geld.”

Jinek: “Ja, dat kunnen we wel zeggen.”

Dekker: “En spullen. Heel veel spullen.”

Jinek: “Een prachtig huis. Je hebt ook verteld hoe het is om een poolboy te hebben, iemand die komt om het zwembad schoon te maken enzo.”

Jetsetleven

Dekker leidde een jetsetleven. Jinek: “Keek je weleens om je heen naar dat huis in L.A. en dat je dacht: waar ben ik eigenlijk terechtgekomen?

Dekker: “Nee, op dat moment niet. Achteraf is het allemaal wel heel bijzonder, maar toen leefde ik mijn leven en dacht ik: dit is wat het is. Je speelde Wie Ben Ik met Leonardo DiCaprio en Bruno Mars en Ricky Martin kwamen over de vloer. Iedereen woonde daar bij elkaar in de buurt. Ze kwamen borrelen enzo. Dacht je op dat soort momenten: joh, ik ben gewoon Thomas Dekker uit Noord-Holland.

Jinek: “Paste je tussen al deze mensen?

Dekker: “Ja, het zijn allemaal heel normale mensen. De meeste kunnen natuurlijk niet echt buiten meer komen, dus het was thuis altijd best wel gezellig.”

Ongelukkig

Uiteindelijk werd Dekker ongelukkig in L.A. “Je komt gewoon uit Nederland en ben opgegroeid in een veilig, liefdevol gezin en daar was het tegenovergestelde. Alles was er, maar heel veel mensen waren oprecht ongelukkig. Je ziet ongelukkige kinderen om je heen en niemand voelt zich begrepen. Dat maakt het heel moeilijk.”

Jinek: “Die twee werelden gingen zo uit elkaar dat die relatie niet in stand kon blijven?

Dekker: “Nee, op een gegeven moment stopten we ook nog met drinken. Dan wordt alles helemaal helder. Ik dacht toen: dit ga ik toch niet volhouden. Ik miste ook de gezelligheid van Nederland: bij je buren aankloppen en gezellig met elkaar zitten en de hele avond praten. Daar dachten we: waar moeten we vanavond nou weer gaan eten?

Foto: RTL
28 Reacties op “Eva Jinek vraagt Thomas Dekker naar toyboyschap”


 1. saywhut

  Waarvan akte.

 2. Caramba

  Wat is dit voor opgedist interview? Dit is een maand of drie oud. Gaat Eva tegenwoordig voor de kliekjes?

 3. Zalmneusje

  “Ik miste ook de gezelligheid van Nederland: bij je buren aankloppen en gezellig met elkaar zitten en de hele avond praten.”

  Een paar zinnen daarvoor heeft ie het nog over zn beroemde vriendjes die constant over de vloer kwamen om te borrelen.

 4. leoknots

  Jinek is in paniek. Alles wordt plat, platter, platst. Begin van het einde voor onze kleine meid.

 5. Achterberg

  Wat een ordinair wijf is Jinek geworden onder de vleugels van PvdV

  Bizar

 6. leoknots

  @Achterberg ja echt onvoorstelbaar. Kan niet plat en ordinair genoeg zijn

 7. Alberts en Alberts

  Geld maakt inderdaad niet gelukkig.
  Waarvan akte.

 8. Monica.

  Jinek ging ook met Dikke kleine bram moszkowicz maar die was te rechts.

 9. Monica.

  Jinek en Bram ook 20 jaar verschil.

 10. @Monica

  Zo he dat heb je snel uitgerekend in 7 minuten.

 11. Klimaat optimist (powered by R JENSEN)

  Golddiggers herkennen elkaar meteen….. das namelijk de concurrentie.

 12. @Monica

  En een oplichter, maar goed, niks anders verwacht van een Khazaar.

 13. Monica.

  @Monica Goed hé.

 14. u

  Toyboy? Nou er zijn wel lekkerdere kerels

 15. De rolstoel van marc de hond

  Zit liever met DiCaprio dan met mijn buren.

 16. Ronnie

  Daar dachten we: waar moeten we vanavond nou weer gaan eten?”

  Nou, gewoon, thuis? Ik heb zo’n hekel aan mensen die altijd maar diner dates en met andere koppeltjes willen eten, dan moet je toch wel erg op elkaar uitgekeken zijn?

 17. Almeerder

  Wauw. Pfff. Wat een nieuws. Wat heerlijk om dit allemaal aan de grote klok te hangen. Jinek ? Iets over een advocaat of een reuze slang ?
  We kunnen niet wachten.

 18. snoezigkleinhertje

  Die Dekker is gewoon een vuile verrader die iedereen erbij gelapt heeft om dat ranzige boekje te kunnen verkopen.

 19. Joshua

  Jammer dat Jinek naar hem vroeg naar zijn leven als toyboy, maar niet of nauwelijks refereerde naar zijn achterbaks boek over de doping vooral van anderen in het wieler metier. Hij wordt openlijk nog steeds door die oud wiel renners gemeden als de pest. En terecht. Hopelijk komen er veel boe roepers naar zijn voorstellingen, waarover die over gaan is me onduidelijk.

 20. Bejaarde kijker

  Jinek heeft gewoon een trauma opgelopen bij Freek Vonk. Daarvan zie je nu nog de gevolgen

 21. Marry Hens

  Kan mij echt niet voorstellen dat er mensen zijn die naar het theater gaan om Dekker te horen brallen over zijn dubieuze “carrière”. Wat een respectloze flapdrol!
  Eva gaat steeds meer lijken op de mislukte Twan, door haar tone of voice die niet past bij haar skills. RTL krijgt steeds meer grip op haar. Jammer!

 22. Keta Minek

  Bejaarde kijker Freek Vonk komt nog regelmatig bij Jinek over de vloer, maar jij als rechtse beheerder hier wil even dwars liggen, je laat me zelfs je naam uitzoeken! Maar die wist ik wel, wees gerust die zal ik nooit plaatsen al maak je me wel eens kwaad. Je houdt mijn IP meestal vast maar dat heeft weinig zin je hebt ook mijn MAC-adres wel.

 23. Kip

  @Keta Minek
  do 27 feb 2020 om 19:56

  Wat is jouw probleem? Wie heeft jou wat aangedaan?

 24. critikast

  Jammer dat Jinek en haar redactie niet beseffen dat heel Nederland Thomas Dekker al lang geleden heeft uitgekotst: dopingzondaar, leugenaar, omhooggevallen schrijver met (te) veel mediavriendjes. Kliko goed sluiten en niet meer open doen. Nederland kan zonder deze onbetrouwbare Dekker !

 25. Kijkcijferkanon

  Is er nog plek aan het desk voor de journaliste bij Boulevard?

 26. Tycho Graagnat

  Thomas, klasse rijder, alle pieken en dalen meegemaakt. Roem en aanzien in zijn wielercarriere. Nog jong toen, broekie eigenlijk.
  Prototype: stoutste jongetje van de klas en maar al te bewust van zijn womanizer eigenschappen. Positief bevonden op gebruik doping ( en dan schrijf je daar later als Kieft een boek over, kassa) en deed alles wat God verboden had met collega fietsers…op hun kamer. Voor de niet begrijpende lezer; Op het gebied van seks, drugs en rock en roll. Hij had al lang ontdekt dat hij de vrouwtjes makkelijk kon scoren en maakte daar dan ook stevig….m.sbruik van. Borsten en spleet waren ‘onveilig’.

 27. Bram

  En wat vindt Angela hiervan?

 28. Annemiek

  Walgelijk Deze reacties over Eva Jinek. Wat een trieste mensen zijn jullie!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.