Duncan zegt Ziggo Dome af, heeft maar twee liedjes

Duncan Laurence, die vorig jaar de populaire tv-show Eurovisie Songfestival won, heeft zijn concert in Ziggo Dome uitgesteld van 26 maart naar 17 november. Hij heeft namelijk nog maar twee liedjes. Dat meldt hij op Instagram. Songfestival-kenner Martijn van der Zande van de NOS is niet verbaasd. “Duncan heeft sinds zijn overwinning slechts één liedje uitgebracht, samen met Arcade staat de teller dan op twee, daarmee is het lastig een Ziggo Dome uitverkopen…

Laurence laat zich op Instagram emotioneel uit over het uitstellen van zijn concert. Hoewel zijn doelgroep uit jonge, Nederlandse bakvisjes bestaat, communiceert hij op social media vooral in het Engels, zodat zijn carrière wat internationaler aanvoelt.

De zanger laat weten dat Laurence niet genoeg tijd heeft gehad om meer liedjes uit te brengen dan Arcade en Love Don’t Hate It. “Daarom heb ik besloten om mijn Ziggo-show uit te stellen. Het is geen makkelijke beslissing“, zegt hij.

Eigenlijk zou het concert over een maandje al plaatsvinden. Momenteel is hij in Los Angeles. “Om nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. Ik zal dit binnenkort met jullie delen.

Music first has always been my motto, and that’s what I’m doing now… putting music first.”

Foto: AVROTROS – Joyce Hoedelmans

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen