DWDD maakte wenkbrauwvrouw Koffietijd kapot

Inge van der Plas (51), bekend van het programma Koffietijd waarin ze mensen jarenlang een metamorfose gaf, heeft veel last gehad van haar verschijning in de grappige-filmpjesrubriek De TV Draait Door van DWDD. Dat vertelt ze aan NRC Handelsblad. Het fragment waarin Inge een vrouw opmaakt, terwijl ze uitlegt dat je ‘de wenkbrauwen meestal een klein beetje moet aanzetten’ leidde tot hilariteit aan de talkshowtafel, omdat ze zelf in het volgende shot enorme wenkbrauwen bleek te hebben.

Gastheer Matthijs van Nieuwkerk vond het fragment zó hilarisch dat hij het een aantal maanden opnieuw uitzond in zijn oudejaarsspecial. “Dat geloof je toch niet?”, riep de presentator. “Kan dat laatste shot nog eens in beeld?

Het was moeilijk voor Inge, vertelt ze aan de krant. “Ik wist van niks. Dat heb ik de redactie na afloop ook gemaild.

De styliste heeft er ‘natuurlijk last van gehad’, vertelt ze. Inge ervoer dat mensen begonnen te lachen als ze haar zagen of juist vroegen hoe het met haar gaat.

Zelf is Inge altijd erg blij geweest met haar wenkbrauwen. “Ik vroeg me ineens af of ik ze misschien te zwaar had geverfd. Je wil geen persiflage worden.

Inge doet haar verhaal in het klaagartikel ‘Niet alle DWDD-gasten denken gelukzalig terug’ op de NRC-site.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen