Carlo keek kwijlend naar interview Matthijs met Linda

Carlo Boszhard heeft vorige week met enorme bewondering gekeken naar het interview van Matthijs van Nieuwkerk met Linda de Mol in De Wereld Draait Door. Dat zegt hij in zijn column met de Televizier. Boszhard is een echte tv-gek en volgt de grote sterren uit televisieland op de voet. Hij vond het heel bijzonder om twee tv-grootheid samen met elkaar aan één talkshowtafel te zien zitten. “NPO-koning Matthijs van Nieuwkerk en SBS-koningin Linda de Mol, dat zijn jullie ten voeten uit.”

Het was gewoon bijzondere televisie, aldus Boszhard. “Ik wil iedereen die ooit iets in de media of politiek wil betekenen adviseren dit interview terug te kijken. Kijk en leer hoe deze twee mediagiganten met vraag en antwoord omgaan.”

Boszhard omschrijft het als ‘een steekspel op hoog niveau’. “Spannender dan een tenniswedstrijd om welke beker dan ook. Koning, u praat en praat en zegt uiteindelijk: ‘Er is veel te bespreken.’ Dan praat u nog meer, zoals alleen u dat kan. En u, koningin Linda, lacht en knikt vriendelijk zoals altijd.”

U majesteit was in topvorm“, schrijft hij. “U was geen moment uit het veld geslagen en ik zag op het gezicht van koning Matthijs alleen maar respect. Ik maak voor u beiden een diepe buiging.”

De column van Carlo Boszhard kunt u lezen op de website van Televizier.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen