Bridget Maasland ontkent vechtpartij met Monique

Bridget Maasland ontkent dat ze in een vechtpartij is beland met Monique Westenberg, de knipperlicht-ex van haar nieuwste ex André Hazes jr. Dat meldt Shownieuws. Het showblad Story pakt deze week groot uit met een vermeende vechtpartij tussen beide dames op Curacao, waar ze allebei – samen met André – vakantie vierden. Volgens een ‘ooggetuige’ is André ’s nachts op Moniques hotelkamer geweest en werd hij gesnapt toen hij daar stilletjes dacht weg te sluipen.

De Story: “Het zou erin geresulteerd hebben dat Bridget Monique heeft opgezocht en de twee IN EEN ORDINAIRE VECHTPARTIJ belandden! Dat was voor André de druppel en ter plekke zou hij een punt achter zijn affaire met Bridget hebben gezet.

Bridgets ‘in de showbizz gevreesde jaloezie zou een rol hebben gespeeld’, aldus het showblad. Volgens het tijdschrift verloor ze in 2009 haar vertrouwen in mannen, toen ze werd bedrogen door de vader van haar zoon: Pepijn.

Die jaloezie zou nu hebben geleid tot een breuk. “Daarmee zou ze André regelrecht weer in de vertrouwde armen van Monique hebben gedreven.”

Bridget heeft aan Shownieuws laten weten dat ze Monique überhaupt niet heeft gezien op het eiland, terwijl Monique zegt dat ze een appje heeft gekregen van Bridget en dat niet beantwoord heeft.

Het management van Hazes zegt: “Bridget en Monique hebben elkaar niet gezien op Curacao en het gerucht dat Bridget Monique geslagen zou hebben, is absoluut niet waar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen