Boulevard sneert naar Story: ‘Zuigt verhaal uit duim’

RTL Boulevard haalt hard uit naar de collega’s van Story. Het tijdschrift heeft een artikel over Yolanthe Cabau uit de duim gezogen, oftewel compleet verzonnen. Dat zegt verslaggever Joost Maiburg van de showrubriek op Twitter. De Story plaatste twee weken geleden een artikel over een vermeende amoureuze relatie tussen Cabau en de Brabantse miljardair Robert van der Wallen. Nu trekt het blad dat verhaal terug in een korte rectificatie. “Story hecht eraan u dit mee te delen.

Hoofdredacteur Guido den Aantrekker zegt in de rectificatie: “Yolanthe Cabau heeft ons overtuigd dat de inhoud van het verhaal onjuist is; Yolanthe Cabau heeft geen relatie, is niet verliefd op deze man, is niet met hem op vakantie geweest en heeft niet gezorgd voor een stiefvader voor haar zoontje, zoals wij berichtten.

Den Aantrekker laat aan Quote weten dat hij de rectificatie zelf heeft voorgesteld aan Yolanthe. “Dat vind ik wel zo netjes en journalistiek. Het ging in goede sfeer en de rectificatietekst is ook vriendelijk van toon en aard.

Joost Maiburg van RTL Boulevard ziet het niet door de vingers. Hij vindt het schandelijk dat dit artikel überhaupt is gepubliceerd, aangezien het volgens hem dus compleet verzonnen is.

De Boulevard-reporter: “Story door het stof; het weekblad rectificeert een uit de duim gezogen artikel over Yolanthe.

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen