Beau ziet samenwerking met Eva Jinek wel zitten

Beau van Erven Dorens zou het leuk vinden om samen te werken met Eva Jinek, nu ze allebei op de late avond van RTL 4 zitten. Dat heeft de presentator gisteren gezegd in RTL Boulevard. De talkshow van Jinek is vooralsnog een succes op RTL 4, al zijn de scores wel lager dan toen ze nog op NPO 1 zat. Eén ding is zeker: ze scoort beter dan Beau deed. Toch mag hij in de lente weer het stokje van Jinek overnemen. Stiekem hoopt hij dat ze ook eens als duo kunnen werken.

Beau vindt het leuk om te zien dat Jinek zo goed scoort. “Ik ben echt heel trots op haar en ik heb gisteren lang met haar gekletst. Wij kunnen zo ontzettend hard met elkaar lachen.”

Vervolgens: “Ik hoop ook dat wij een paar keer samen gaan zitten. Dat gaan we ook wel doen, maar dat komt er nooit van, want iedereen moet hard werken, maar het lijkt me leuk om gewoon een keer samen in die talkshow te zitten. Als duo? Ja, dat is toch lachen.”

Nu hij talkshowpauze heeft richt Beau zich weer op primetimeklussen. Gisteren debuteerde hij met Weet Ik Veel, dat hij van Linda de Mol heeft overgenomen. “Dit is een programma wat Linda de Mol jaren gedaan heeft. Linda is zo ontzettend goed in haar werk. Toen ik voor het eerst begon bij Weet Ik Veel, dacht ik: oooh ja, dit is Linda. Het is zo precies, alles is honderd keer geoefend. Zij heeft dit allemaal helemaal in de vingers en dat moet ik ook voor elkaar krijgen.”

Heeft hij contact met haar gehad? “Ik heb haar niet aan de telefoon gehad. Ik heb wel met haar contact gehad hierover, maar zij was natuurlijk not amused met het feit dat dit achter was gebleven.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen