André Hazes jr. last mediastop in na Bridget-rel

André Hazes jr. heeft een mediastop ingelast na de enorme controverse over zijn relatie met Bridget Maasland, voor wie hij zijn gezin heeft verlaten. Dat meldt De Telegraaf of pagina Privé. Hazes heeft zijn ex Monique Westenberg op een ongelukkige manier ingeruild voor Maasland en omdat zowel Hazes als Maasland niet het meest sympathieke imago hebben, kregen ze het hele volk over zich heen. Inmiddels heeft de volkszanger niet meer zo’n zin in mediaoptredens.

De Privé probeerde afgelopen week te praten met Hazes op Curaçao, waar hij zowel met Westenberg als met Maasland was, maar dat is niet gelukt. “André geeft een paar keer aan wel te willen praten, maar besloot gisteren toch zich te zullen houden aan de ’mediastop’ die voor hem is afgekondigd.

Wat houdt die mediastop precies in? “Dat betekent dat hij een tijdje de luwte opzoekt: geen interviews, geen talkshows en dus geen commentaar op de liefdesperikelen die het hele land zo bezighielden.”

Poseren doet hij echter gewillig, aldus de Privé. “Eerst met Monique en, als later Bridget op het eiland is aangekomen, ook met haar.”

De SBS 6-ster was op Curaçao omdat hij daar een concert gaf. Uiteraard ging het bezoek gepaard met de nodige strandbezoeken en ook daar lag de Privé op de loer. “Ze zijn gespot op het strand van Blauwbaai, waar Bridget, vroeger liever topless, nu in badpak, zich met haar jonge minnaar in zee waagt.”

Foto: Tom Cornelissen, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen