Winston vindt opnames 50/50 heel erg zwaar

Veel gewone Nederlanders zullen zich niet realiseren hoe zwaar het leven van een dikbetaalde televisiester eigenlijk is. Van een presentator die elke dag op de buis is met bijvoorbeeld een spelshow, wordt gedacht dat hij die dag twintig minuten werk heeft gehad, maar niets is minder waar. Winston Gerschtanowitz legt de mensen uit met welke werkdruk hij mee te maken heeft nu hij door SBS 6 op de dagelijkse, gloednieuwe televisiequiz 50/50 is gezet.

Het is echt heel erg intens, legt Gerschtanowitz uit aan Shownieuws. “Het is wel héél veel voorbereiden en je moet natuurlijk wel even weten hoe sommige dingen worden uitgesproken en wat dingen betekenen. Als je er een paar op een dag opneemt, dan zijn het al gauw een paar honderd vragen. We nemen er een aantal op per dag, dus het zijn heel heftige dagen. Ik moet wel goed geslapen hebben de dag ervoor.

Wat wordt 50/50 precies voor programma? “We spelen in een half uurtje, heel erg snel, vijftig kennisvragen, dus je kunt ook heel erg meedoen thuis. Het leuke is dat het vijftig vragen zijn, vandaar 50/50, maar ook 50/50 omdat er steeds twee antwoordmogelijkheden zijn waaruit je kunt kiezen.”

Ondanks de forse werkdruk, geniet Gerschtanowitz van het project. “Ik sta veel in de studio en dan gaat het om talenten, schaatsen of zingen, dus ik vind het ook wel weer leuk om even Q&A te spelen. Ik vind het ook altijd wel leuk om met mensen gewoon interactie te hebben.”

Lees ook: Winston Gerschtanowitz wordt vooravondster SBS 6 (dinsdag)

Foto: William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen