Wendy van Dijk: ‘Erland heeft karakter en passie’

Hilversums meest geliefde tv-echtpaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk zijn weer helemaal in love en het spat ervan af. De Talpa-ster vindt dat haar man, die aan het roer staat bij Talpa, karakter en passie heeft. Dat laat ze weten op Instagram. Er en Wen zijn weer helemaal gelukkig met elkaar. Ze bewondert de manier waarop hij zijn dromen najaagt. Ondanks al die critici die hem een midlifecrisis verwijten, blijft hij maar dj’tje spelen met zijn allerbeste vriend Ronald Molendijk.

Wat een inspiratiebron, vindt Wen. “Het volgende wil ik even met jullie delen: Begonnen, samen met vriend en befaamd dj Ronald Molendijk met draaien van andermans muziek. ..mijn man, Erland Galjaard die zelf piano speelt, dacht : dat wil ik ook, zelf produceren.

Die droom heeft hij nagejaagd, legt ze uit. “In hun Soulvation studio maakten ze inmiddels meer dan 30 nummers, waarvan veel de top van oa dj platform beatport haalden. Deze plaat Devotion, een samenwerking met block&crown, staat zelfs op nummer 2 (!) en wordt overal veel gedraaid. Hoe cool…

Wat wil ze nou eigenlijk zeggen? “Eigenlijk wil ik zeggen, follow your dream en laat je door niets en niemand tegenhouden! Als je échte focus houdt voor het doel wat je voor ogen hebt, kan je heel ver komen. Ik ben super trots op hem. Het is nou niet zo dat hij een ‘rustige’ baan heeft :-)

Dus om dit er even naast te doen vergt karakter en passie. Hoe knap“, zegt ze. “#inspiratie #justdoit #followyourdream #❤

Kritiek

De bedoeling van zo’n Insta-post is dan dat iedereen zegt hoe geweldig en wat een inspiratie Er en Wen wel niet zijn, maar daar houdt niet iedereen zich aan.

Zo zegt Ies: “Erg gemakkelijk als je een paar miljoen op de bank hebt staan, dan kan je een jaartje de droom volgen. De gemiddelde Nederlander kan dat niet Wendy.

En Maik: “Wat een afschuwelijke ‘muziek’ is dit toch.

Tot slot Els: “En wie boeit dit? Rijkeluishobby. Alsof hij de enige is die hard werkt. Twee van onze 3 kinderen hebben 2 banen nodig om alles te kunnen betalen. Die hebben ook dromen maar geen tijd om ze te volgen omdat er gewoon rekeningen betaald moeten worden.

Het nieuwe muziekje van Erland en Ronald:

 

View this post on Instagram

 

Het volgende wil ik even met jullie delen: Begonnen, samen met vriend en befaamd dj @ronaldmolendijk met draaien van andermans muziek. ..mijn man, @erland.galjaard die zelf piano speelt, dacht : dat wil ik ook, zelf produceren. In hun Soulvation studio maakten ze inmiddels meer dan 30 nummers, waarvan veel de top van oa dj platform beatport haalden. Deze plaat Devotion, een samenwerking met block&crown, staat zelfs op nummer 2 (!) en wordt overal veel gedraaid. Hoe cool…eigenlijk wil ik zeggen, follow your dream en laat je door niets en niemand tegenhouden! Als je échte focus houdt voor het doel wat je voor ogen hebt, kan je heel ver komen. Ik ben super trots op hem. Het is nou niet zo dat hij een ‘rustige’ baan heeft :-) dus om dit er even naast te doen vergt karakter en passie. Hoe knap. Wat is jouw droom? Wat zou je nog willen bereiken en wat houd je tegen? Of juist niet? #inspiratie #justdoit #followyourdream #❤

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on

Foto: AVROTROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen