Eddy Zoëy negeerde RTL Boulevard sinds Albert-exit

Geplaatst op di 28 jan 2020 om 10:00

Eddy Zoëy hoorde bij de groep kijkers die RTL Boulevard vaarwel zei na het vertrek van showkenner Albert Verlinde. Dat vertelt hij in de podcast Littekens van presentator Wilfred Genee. Zoëy keek nooit meer naar Boulevard totdat hij vorig jaar opeens zelf gevraagd werd voor de presentatie. “Ik zei: ‘Mind me, ik moet het wel een paar keer kijken, want de laatste keer dat ik het gezien heb, was met Albert Verlinde. Ik ga me er dus wel even in verdiepen voordat ik bij jullie langskom’”, vertelt hij.

Waarom zijn ze bij hem uitgekomen? “Daar kan ik alleen maar naar gissen. Ik wist wel dat Beau van Erven Dorens zou stoppen en op dat moment zijn ze wellicht gaan zoeken naar iemand die daarvoor in de plaats terecht zou kunnen komen.

Het is mede vanwege het geld dat Zoëy ja zei tegen RTL Boulevard. “Ik ben heel blij dat ik nu weet dat ik er niet financieel van afhankelijk hoef te zijn. Alle andere dingen werken ook voldoende om er een heel leuk leven uit te halen, maar dit is ook wel heel erg leuk.

Gaat het dan puur om het geld? “Ik vind het ook heel leuk, hè? Laat dat duidelijk zijn. Ik heb presenteren direct als heel erg leuk ervaren vanaf het moment dat het begon. Boulevard vind ik leuk omdat het live is en dat ken ik niet zo goed. Dat was ook een van de triggers om het toch maar te gaan doen.

Wat het leuke is aan live is dat je weleens terugrijdt en denkt: ik heb daar een kans gemist, maar als het een fijne aflevering is dan rij je terug met een soort high. Het is dan ook klaar.”

Foto: RTL
11 Reacties op “Eddy Zoëy negeerde RTL Boulevard sinds Albert-exit”


 1. M

  Een roddelrubriek of domme tv spelletjes presenteren, want vinden ze daar toch zo leuk aan?????

 2. RTL Trol Wie is de Mol/Nicole en nog 1000 andere gejatte namen

  Ja en ?

  Achter een desk een verhaaltje voorlezen.

  Een kinderhand is vlug ……….

 3. 🇱🇺Johnny 👀

  Zijn er wel heel erg veel daar die iets doen waar ze niet goed in zijn maar het dan toch gaan doen ,wat kan hun het schelen dat de kijkers het helemaal niks vinden, zolang ze het zelf maar leuk hebben.

 4. Curryworst

  Wat kunnen ze toch heel interessant praten over hun babbelbaantje aan de Boulie-desk.
  De kijker heeft het opstaan als achtergrondbehang en lacht wat om de aanst ellerige strapatzen van het BN’ervolk tijdens het bakkie koffie met een koekie.

 5. Heel Holland Bakt

  Albert Verlinde had in december wel gelijk wat betreft terugkeer Rolf Wouters

  RTL Boulevard weet TEGENWOORDIG alleen maar nieuwtjes te vermelden die zijn geplukt (copy/paste) van het internet.

 6. Ron

  Hij vult toch een beetje de leegte op die Beau heeft achtergelaten. Altijd leuk als het zijn week weer is, dat had ik met Beau ook. Hij groeit er naarmate hij daar staat wel steeds meer in. De rest van de poule presenatoren/trices kan me niet zo bekoren eigenlijk. Lege autocue voorleesvaders en moeders…

 7. De Muziekpolitie

  De media moeten eens gaan nadenken over wat entertainment is . Als ik middelmatige figuren wil zien stap ik de deur wel uit .

 8. Karin

  Kijk dan niet als je het niet leuk vind,opgelost moeilijke mensen.

 9. Sebas

  De titel van dit artikel komt wederom niet overeen met de inhoud van de uitspraken van Eddy. Ook in het artikel wordt weer sturend geschreven. Nergens zegt hij dat hij ‘stopte met kijken’ toen Albert wegging. Hij geeft aan dat de laatste keer dat hij keek, Albert er nog stond. Met andere woorden: ik heb het programma al een behoorlijke tijd niet gezien. Alleen M C kan hier weer een negatieve draai aan geven.

 10. AlexF-Arnhem

  We negeren Eddy al Jaren.

 11. Suzanne

  Aub geen Eddy en Bridget meer.
  Niet om aan te zien die 2 .
  Nicolas is veel beter.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.