Eddy Zoëy negeerde RTL Boulevard sinds Albert-exit

Eddy Zoëy hoorde bij de groep kijkers die RTL Boulevard vaarwel zei na het vertrek van showkenner Albert Verlinde. Dat vertelt hij in de podcast Littekens van presentator Wilfred Genee. Zoëy keek nooit meer naar Boulevard totdat hij vorig jaar opeens zelf gevraagd werd voor de presentatie. “Ik zei: ‘Mind me, ik moet het wel een paar keer kijken, want de laatste keer dat ik het gezien heb, was met Albert Verlinde. Ik ga me er dus wel even in verdiepen voordat ik bij jullie langskom’”, vertelt hij.

Waarom zijn ze bij hem uitgekomen? “Daar kan ik alleen maar naar gissen. Ik wist wel dat Beau van Erven Dorens zou stoppen en op dat moment zijn ze wellicht gaan zoeken naar iemand die daarvoor in de plaats terecht zou kunnen komen.

Het is mede vanwege het geld dat Zoëy ja zei tegen RTL Boulevard. “Ik ben heel blij dat ik nu weet dat ik er niet financieel van afhankelijk hoef te zijn. Alle andere dingen werken ook voldoende om er een heel leuk leven uit te halen, maar dit is ook wel heel erg leuk.

Gaat het dan puur om het geld? “Ik vind het ook heel leuk, hè? Laat dat duidelijk zijn. Ik heb presenteren direct als heel erg leuk ervaren vanaf het moment dat het begon. Boulevard vind ik leuk omdat het live is en dat ken ik niet zo goed. Dat was ook een van de triggers om het toch maar te gaan doen.

Wat het leuke is aan live is dat je weleens terugrijdt en denkt: ik heb daar een kans gemist, maar als het een fijne aflevering is dan rij je terug met een soort high. Het is dan ook klaar.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen