Patricia Paay wordt waarschijnlijk onderdeel van Luv’

Patricia Paay wordt waarschijnlijk een van de drie zangeressen van de vrouwengroep Luv’. Ze is benaderd om de langdurig zieke José Hoebee op te volgen. Dat vertelt zangeres Marga Scheide vandaag in De Telegraaf. Luv’ begon ooit met Marga, José en Patty Brard, maar zij is met ruzie vertrokken bij de groep. Haar plek wordt tegenwoordig gevuld door Chimène van Oosterhout, maar door de langdurig zieke José zitten zij en Marga al maandenlang zonder optredens.

Marga heeft genoeg van het thuiszitten. “Vandaar dat ik maar eens gebeld heb met Patricia Paay. Een klap heeft ze er nog niet op gegeven, maar ze vond het wel een leuk voorstel waar over nagedacht wordt.

Luv’ ligt nu vijf maanden stil, terwijl er nog wel boekingen binnenkomen. “Nogmaals, het kan zijn dat we José tijdelijk vervangen, maar het is ook niet ondenkbaar dat bijvoorbeeld Patricia Paay ’voor vast’ bij Luv’ komt. In deze fase zitten we nu, van de verkennende gesprekken.

Wat is er eigenlijk met José aan de hand? Zij vertelt aan de krant: “Sinds de dood van mijn man Will Hebee in 2012 heb ik een soort ’tik’ ontwikkeld. Ik zuig met mijn mond, de lippen en wangen naar binnen. Dat heeft tot gevolg dat er van alles mis gaat in de mondholte en ik zelfs niet meer behoorlijk kan eten.

Ze is flink afgevallen en bovendien ziet ze er nu een beetje gek uit. “Mijn lippen zijn door die zogenoemde tik behoorlijk beschadigd…

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen