Tim Hofman vindt geluid van RTL-Jinek erg slecht

RTL krijgt voor de tweede keer in één week tijd felle kritiek op zijn geluidskwaliteit. Na de onverstaanbare dialogen in de revival van Baantjer, was er gisterenavond veel kritiek op het geluid van Eva Jinek. Ook BNNVARA-ster Tim Hofman vindt dat RTL wel wat meer mag investeren in het geluid. “Die headmics van de gasten geven zo’n hol geluid, doet RTL altijd. Ook bij T(w)an. Echt zonde, veel minder intimiteit aan tafel. Pauw, DWDD én Jinek bij NPO hadden een fijner geluid.

Hofman doelt erop dat de gasten van Jinek hun geluid vlakbij de mond hadden, terwijl er in andere programma’s vaak een microfoontje op de outfit wordt geplaatst. De presentator benadrukt op Twitter dat hij verder weinig aan te merken heeft op de talkshow. “Verder go Jinek, gun haar alle succes!

De BNNVARA-ster krijgt veel bijval op zijn kritiek over de slechte geluidskwaliteit. “Inderdaad… wij trokken dezelfde conclusie hier op de bank. Geluid is niet fijn. Hol en af en toe zijn gasten niet te verstaan. En idd altijd bij RTL…“, aldus Kirsten.

Domien Verschuuren: “Eva klinkt ook zó veel crispier dan de rest.” Hofman daarop: “Ja, die heeft mic op jas!

En Tim: “RTL heeft die dingen niet in huis, ligt eraan wat er afgesproken is tussen Pilot Studio & United. En ja, het klinkt iets holler maar een speld mic is ook niet alles want bij een discussie kan het zijn dat er opeens naar een andere kant gesproken worden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen