Johnny de Mol stopt met Waar is De Mol

Johnny de Mol gaat voorlopig geen nieuwe afleveringen meer maken van Waar is De Mol, het programma waarin hij met bekende Nederlanders op reis gaat en intieme gesprekken voert. Dat heeft de presentator laten weten aan RTL Boulevard. De kersverse Boulevard-verslaggeefster Pauline Wingelaar sprak met De Mol en kreeg te horen dat hij liever niet meer lang op reis wil voor zijn televisiewerk. Hij draait liever in Nederland, zodat hij ’s avonds gewoon bij zijn gezin kan zijn.

De Mol verlegt zijn focus, aldus Wingelaar. “Hij zit helemaal in zijn papabubbel, er komt ook geen Waar is De Mol meer, want hij wil gewoon lekker thuisblijven en niet meer vliegen en op pad zijn.”

Er liggen wel andere dingen in het verschiet. “Hij is wel heel erg druk. Naast papa zijn is hij veel pilots aan het uitwerken, waaronder een programma over Alzheimer. Dat heeft zijn oma, de moeder van John en Linda, ook gehad.”

De Mol is in december voor de tweede keer vader geworden. Het vaderschap is lastig te combineren met een reisprogramma, zei hij onlangs al op Radio 538. “Het is gewoon best wel heftig. Zo met kinderen en de thuissituatie, en dan gewoon zes keer een week lang. Vroeger vond ik dat hartstikke leuk, maar nu ga ik daar nog eens heel goed over nadenken. Dus dit zou zomaar het laatste seizoen kunnen zijn.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen