Story meldt mogelijke zwangerschap Bridget Maasland

De Story pakt vandaag groot uit met een geruchtmakend artikel waarin melding wordt gemaakt van een mogelijke zwangerschap van Bridget Maasland op de gewaagde leeftijd van 45 jaar. Dat is te lezen in de kiosk. De geplaagde RTL 4-ster, die sinds haar rechtszaak tegen de Privé continu wordt herinnerd aan de getuigenverklaring dat ze in 2014 op het huwelijksfeest van Patty Brard met het slipje op haar enkels aan André Hazes jr. zat te frunniken, zou nu zwanger zijn van diezelfde Hazes.

Een BN’er kan niet onbespied over straat en al helemaal niet in zien-en-gezien-worden-walhalla Amsterdam-Zuid. En juist daar is Maasland afgelopen week gesignaleerd in verloskundigenpraktijk Femme. “Deze praktijk is binnen de showbizz een begrip onder bekende zwangere vrouwen“, aldus de Story.

Het entertainmenttijdschrift: “Dat Bridget in deze praktijk gespot is, kan alleen maar betekenen dat ze zwanger wil worden of het mogelijk al is.”

Een zwangerschap op 45-jarige leeftijd is erg riskant vanwege de hoge kans op een miskraam of een kind met het syndroom van Down. “De kans bestaat dat ze juist vanwege haar al hogere leeftijd hoe dan ook een mogelijk nieuw moederschap – Bridget heeft al zoon Mees (11) – met alle zorg wil voorbereiden danwel begeleiden.”

Maasland grijpt momenteel elke gelegenheid aan om te vertellen hoe verliefd ze is op Hazes. “Het zou dan ook niemand in haar vriendenkring verbazen dat ze op 45-jarige leeftijd alsnog alles op alles zet om zwanger te raken van de eveneens zielsgelukkige zanger.

Het artikel ‘IS BRIDGET ZWANGER?’ kunt u lezen op Story.nl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen