Shownieuws heeft een nieuwe ster: Eddy Keur

Er zit een nieuwe, opvallende naam in het deskundigenteam van Shownieuws: niemand minder dan Eddy Keur maakte maandag zijn debuut in de vroege editie. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Keur is als echte roddelkont best een toevoeging voor het programma, al zullen sommige kijkers moeite hebben om hem bij te benen: de presentator praat enorm snel. Zelf heeft hij in elk geval genoten van zijn debuut bij het entertainmentprogramma van de zender van John de Mol.

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ja, vandaag in Shownieuws een nieuw gezicht aan de desk: Eddy Keur. Welkom. Je bent er vandaag gezellig bij.”

Keur: “Dyanthe, dankjewel. Ik loop al de hele middag mee, vanaf een uur of twaalf en ik wou vooral de collega’s even bedanken. Ik heb vanochtend al bloemen gekregen en ik ben gebeld door iedereen. Mark (Labrand, red.) heeft me gebeld, Bart Ettekoven heeft zelfs een mooie tekening gemaakt, dus ik ben heel erg blij. Ik hoop jij ook.”

Brooks sprak aan het eind van de uitzending van een ‘fijne eerste keer’. Keur was niet te zien in de late editie, maar zal de komende tijd waarschijnlijk steeds vaker opduiken.

Keur vindt dat er een leuk team werkt bij Shownieuws. “Stond vanavond voor het eerst achter de deskundigendesk bij Shownieuws. Wat een leuke groep mensen zeg!“, zei hij achteraf op Twitter.

Het was volgens Keur een enerverende dag. “Heb zo’n 40 superleuke mensen leren kennen op één dag. En zooo gemotiveerd, wow. En Dyantha en Mark hielpen me er doorheen. Dikke kus voor hen👄👄👄 Ik heb enorm genoten!🥰

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen