Deze vijf BN’ers zitten in finaleweek De Slimste Mens

Het is bijna zover: maandag begint de finaleweek van het vijftiende seizoen van NPO 2’s kijkcijferkanon De Slimste Mens. Na vijf afleveringen is duidelijk wie zich de opvolger van EenVandaag-ster Rob Hadders mag noemen en de nieuwste ‘slimste mens’ is. De vijf kandidaten die terugkomen in de finaleweek zijn RTL-journalist Marieke van de Zilver, dj Marc de Hond, 538-ster Igmar Felicia, Foute Vriend Albert Jan van Rees en Peter R. de Vries‘ juridische compagnon Khalid Kasem.

Khalid Kasem, die samen met de zoon van Peter R. de Vries een advocatenkantoor runt, stroomt aanstaande maandag (27 januari) in naast kandidaten Gideon Samson en Xander Vrienten.

Op dinsdag stroomt Albert Jan van Rees in, woensdag Igmar Felicia en donderdag Marc de Hond. “Al zeker van een plek in de finale op vrijdag is koploper van het klassement Marieke van de Zilver.”

Donderdag 30 januari weten we wie de andere twee finalisten zijn en samen met Marieke de 15e finale gaan spelen op vrijdag 31 januari.

Wat er ook gebeurt: het is nu al het best bekeken winterseizoen van De Slimste Mens ooit, aldus KRO-NCRV. “Dankzij een gemiddeld kijkaandeel van 23,6 procent in de groep 6 jaar en ouder, inclusief uitgesteld kijken.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen