Sanne Hans wil Voice-stoel Lil’ Kleine graag terug

Sanne Hans zou komend najaar graag terugkeren als coach in The Voice of Holland, zoals aanvankelijk het plan was. Dat heeft de zangeres gezegd in Shownieuws. RTL 4 communiceerde twee jaar geleden dat Sanne Hans één jaar zou overslaan en dat daarom Lil’ Kleine werd toegevoegd aan de hitshow. Hoewel Lil’ Kleine behoorlijk slecht presteert als coach, is hij toch een seizoen langer blijven zitten dan gepland. Keert Sanne Hans komend najaar alsnog terug in de RTL-show?

Ronald Molendijk: “Ik ben heel benieuwd of zij volgend jaar weer terugkomt, want zo ver ik het nog weet was het zo dat Lil’ Kleine voor één jaar in die stoel zou gaan zitten – nou, daar is eigenlijk niemand van opgeknapt – en daarna zou zij weer terugkomen.”

Zelf zegt Sanne Hans daarover: “Als er plek is: ik bied me aan, want ik wil dat echt wel weer doen. Ik merk wel dat ik dat wel mis. Het is wel heel veel stress ook, maar ik vind het wel heel erg leuk.”

Maar ja, er is nu zo veel aanbod en zo veel vraag, dus ik wil gewoon dat er iemand zit die dat echt leuk vindt en als ze die niet vinden, dan is hier iemand die dat echt leuk vindt en ik doe het altijd met mijn hele hart.”

Overigens is Sanne Hans komend seizoen wel te zien als coach in The Voice Kids.

Lees ook: The Voice verjongt met Lil’ Kleine als coach (17 februari 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen