‘Opnieuw Duncan Laurence-achtig type naar ESF’

Jordan Roy, een soort look-a-like van Duncan Laurence, is de man die ons land dit jaar gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Dat gerucht meldde Shownieuws in de uitzending van dinsdagavond. Het lijkt er echt op dat Jordan Roy, bekend van X Factor en The Voice of Holland, het gaat worden, aldus showdeskundige Bart Ettekoven. Hij baseert zich op een insider. “Er wijst heel veel die kant op en de bron zit wel echt heel dicht bij het vuur.”

Shownieuws is flink aan het jagen geweest op de inzending van dit jaar. “Sinds Timur Perlin op de radio heeft geroepen dat de kandidaat met een J begint is iedereen in alle archieven gedoken en zijn we aan het kijken wie we allemaal met een J hebben.

Het zou dus de J van Jordan zijn. “Nu hebben we een heel betrouwbare bron en die heeft ons laten weten dat er waarschijnlijk een Rotterdammer mee gaat doen aan het Songfestival en het is niet een geheel onbekende. Het gaat namelijk om Jordan Roy, die de Nederlandse inzending zou zijn voor het Songfestival.”

Is het een goede keuze? “Hij kan heel goed zingen en heeft dat onder andere bij Adlicious al bewezen, waarmee hij in de finale van X Factor stond. Hij heeft ook meegedaan aan The Voice en zingt echt al jaren.”

Leonie ter Braak: “Is het heel gek dat ik hem niet direct ken?

Ettekoven: “Nou, zijn naam is niet zo zeer heel bekend, maar met Adlicious hebben ze best veel tv-optredens gedaan.”

Mark Labrand: “Het is bijna een soort Duncan Laurence die een nieuwe dagcrème heeft gevonden.”

Ettekoven: “Ja, het is wel een beetje hetzelfde type jongen in elk geval.”

Wat ook een sterke hint is, is dat hij in het verleden heel veel heeft samengewerkt met Waylon én Ilse DeLange. Daar is haar naam weer.”

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen