Nieuwjaarsduel RTL 4 en SBS 6: Beau vs Jochem Myjer

De strijd tussen RTL 4 en SBS 6 gaat op de eerste dag van de jaren twintig tussen Beau van Erven Dorens en Jochem Myjer. Waar Beau op zender komt met zijn eenmalige nieuwjaarsshow Postcode Loterij The Biggest Quiz, is Jochem te zien met zijn veelgeprezen cabaretshow Adem In, Adem Uit. Ondanks dit tv-geweld zou het zomaar kunnen dat de meeste kijkers gewoon voor De Slimste Mens op NPO 2 gaan. Of misschien voor de detective Van der Valk op NPO 1.

Van der Valk is niet zomaar een Britse misdaadserie, maar eentje die zich volledig afspeelt in en rond Amsterdam. In de eerste aflevering wordt in de haven van onze hoofdstad het lijk van een student aangetroffen.

Beau belooft veel spektakel in zijn nieuwe show The Biggest Quiz, waarin kandidaten kans maken op een bedrag van maar liefst vijf miljoen euro. Door de juiste kluizen te openen, kunnen de deelnemers grote geldbedragen verzamelen, verzilveren, of tóch verliezen.

En na vier uitverkochte theaterseizoenen zal Jochem Myjers show Adem in, adem uit eindelijk op televisie te zien zijn. De cabaretier heeft zijn voorstelling ruim 300 keer gespeeld en er zijn honderdduizenden kaarten verkocht, maar alsnog grepen vele fans mis. De succesvolle show is in Koninklijk Theater Carré geregistreerd en wordt vanavond integraal uitgezonden bij SBS 6.

Tot slot zal ook RTL 7 vanavond een hoop kijkers weten te boeien met de traditionele dartsfinale op Nieuwjaarsdag.

Wie wint de commerciële battle tussen familiezenders RTL 4 en SBS 6? Het zal morgenochtend blijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen