Timur Perlin (43) heeft chlamydia

BNNVARA-presentator Timur Perlin heeft chlamydia. Dat blijkt uit een soatest die hij heeft laten uitvoeren bij zijn huisarts, vertelde hij vrijdagmiddag op NPO 3FM. Perlin liep tijdens zijn radiouitzending met collega Mark van der Molen ineens weg van de draaitafel om een belletje af te handelen. De radiomaker deelde uit zichzelf met de luisteraar waar dit telefoongesprekje over ging. “Ik moest voor 17.00 uur bellen met de huisarts. Wil je de uitslag weten of niet?“, vroeg hij.

Het bleek om de uitslag van een soatest te gaan. “Hiv: negatief, gonorroe: negatief, chlamydia: positief. Ik hoor het net een minuut geleden, dus ik moet nog even bijkomen.”

Perlin weet niet waar de chlamydia vandaan komt. “Het is heel gek, want mijn vriend had zich ook laten testen en die was negatief in chlamydia. Dus of ik buiten de boord seks gehad met iemand of we hebben gewoon al twee maanden geen seks met elkaar sinds we elkaar kennen. Er is allebei geen sprake van, dus ik vind het gek.

Chlamydia is een bacterie die zich bij mannen kan nestelen in de slijmvliezen van de penis of de anus. Gelet op de verbazing van Perlin had hij nog geen last van klachten, zoals irritatie bij de anus of afscheiding uit de plasbuis.

Vermoedelijk zal Perlin na het weekend beginnen aan een antibioticakuur.

De beelden:

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen