Luuk Ikink vindt Jan Smit op chique Thunderbird lijken

Jan Smit leek gisteren tijdens de loting voor het Eurovisie Songfestival net op een chique Thunderbird. Dat heeft Luuk Ikink ’s avonds gezegd in RTL Boulevard. Smit deed behoorlijk wat stof opwaaien met zijn vernieuwde voorkomen. Vooral zijn haar sprong bij veel mensen in het oog, omdat het zo rechtop stond. Het deed veel mensen denken aan de out-of-bed-look, de look waarbij het lijkt alsof je net uit bed komt rollen. In combinatie met het baardje en bril was het volgens critici iets te stoffig.

Ook Ikink heeft een mening over de nieuwe verschijning. “Ja, Aran, leuk om Jan zo weer te zien. Hij ziet er wel heel anders uit ineens, als een soort hele chique Thunderbird. Wat is er met hem gebeurd?

Aran Bade, Songfestival-verslaggever van Boulevard, kan zich wel vinden in die omschrijving van zijn collega. “Hij steeg nog net niet op inderdaad. Het haar stond ook recht overeind.”

Hoe is Smit hier aan gekomen? “Mari van de Ven heeft hem een nieuwe look gegeven. Het staat een beetje voor een nieuwe start. Het is inderdaad een frisse look.

Met een nieuwe start doelt Bade op de gezondheidsklachten van Smit. Vanwege vermoeidheidsproblemen is zijn agenda al maanden zo goed als leeg.

En dat blijft nog wel even zo, onthulde Smit vanochtend op zijn social media. Hij heeft besloten om ook de komende maanden al zijn klussen te annuleren, op het Eurovisie Songfestival na.

Ik wil geen enkel risico lopen om het van kwaad tot erger te laten worden. Ik focus mijzelf qua werk, met alle plezier, voorlopig alleen op het presenteren van het Songfestival in mei. Dat geeft me momenteel de rust die ik nodig heb.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen