Bram Krikke gaat er vol voor: 24 uur on air tot Ring-gala

Geplaatst op wo 29 jan 2020 om 15:05

Bram Krikke heeft lak aan de kritiek op zijn ‘oneerlijke’ voorsprong in de strijd om de Gouden RadioRing. Sterker nog: hij gaat er vól voor. Nu de strijd om de laatste stemmen is losgebarsten, heeft zijn SLAM!-show Club Ondersteboven een speciale radiomarathon opgezet die vanavond van start gaat. “Om kans te maken op de felbegeerde Gouden RadioRing komt Club Ondersteboven met een 24 uur durende radiomarathon genaamd Serious Ringquest“, aldus de radiozender.

Luisteraars kunnen een nummer aanvragen in ruil voor een stem. “Tom (met wie hij de radioshow schijnt te maken, red.) en Bram ontvangen tijdens de marathon verschillende artiesten, influencers en andere interessante gasten. Zo zullen onder anderen Nicky Romero, FeestDJRuud en zelfs Rob Geus langskomen in de SLAM! studio.

Deze speciale marathonuitzending van Club Ondersteboven gaat vanavond om 19.00 uur van start en gaat non-stop door tot morgen 19.00 uur. “Direct na de uitzending zullen de programmamakers naar Theater Gooiland in Hilversum rijden, waar het jaarlijkse Gouden RadioRing Gala plaatsvindt.”

Krikke’s co-host Tom van der Weerd is zich al mentaal aan het voorbereiden: “24 uur lang in de studio zonder slaap zal zwaar worden. We hebben afgelopen dagen alles goed voorbereid en uitgedacht, zodat ik overdag nog even mijn rust kan pakken. Wel hoop ik dat mijn wallen tijdens het gala niet teveel op gaan vallen, maar als we er daadwerkelijk met de ring vandoor gaan zijn die wallen het me meer dan waard!

De andere genomineerden voor de RadioRing zijn Ekdom in de Morgen (Radio 10), Mattie & Marieke (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en Veronica Inside (Radio Veronica).

Foto: SLAM
20 Reacties op “Bram Krikke gaat er vol voor: 24 uur on air tot Ring-gala”


 1. KoekieMonster

  FAIL

 2. Bart

  Bram Krikke Het zwaar overgewaardeerde non talent dat een typetje speelt. Zal snel uitgewerkt zijn. Het is ook allemaal niet zo vernieuwend als dat het gebracht word. Meneertje Krikke, de wereld bestond al even hoor u geboren werd. Zelfs een originele naam voor de marathon uitzending kunnen ze niet verzinnen. Het zal een faal voor deze hele prijs zijn als dit programma wint.

 3. MolTalk

  Bram Krikke is toch de geheime bastaardzoon van Paul Haenen?

 4. Vier Handen Op Eén Buik

  Mijn stem heeft Genee van VI al.

  Volgend jaar weer een kans

 5. StefanV

  Deze prijs heeft niks meer te maken met de vraag wie het leukste, beste, meest spraakmakende radioprogramma maakt. Het draait puur om populariteit en de inzet van online influencers.

 6. Wim Kieft

  Die gast doet echt alles voor de follow.

 7. Pleurt op met je songfestival

  Hup Wilfred. Stem op hem zodat Bram niet wint.

 8. Ron

  Die Krikke is de personificatie van een grote radio Trol. Juist doen waar andere een enorme hekel aan hebben. Het moge duidelijk zijn, hij gaat winnen kosten wat het kost. En dat is tevens het failliet van de RadioRing an sich….

 9. M.

  Het is een typetje. Net als Adje bij Paul de leeuw… Vreselijk irritant meneer, Bah bah bah… Gehijg van een hem is echt een aanslag voor je hoor, zijn base die alles grappig vinden, wat een afschuwelijk afgang voor deze prijs!!!!

 10. BibleBeltBoy

  Geh’ mit Gott, herr Krikke #teambram

 11. NPO kijker

  Geen Krikke dit jaar

 12. Janusz

  Deze wereld gaat snel vervelen. De mannen van STukTV, met arrogante kloodtzak Chiel voorop, konden lineair zien dat er niemand geïnteresseerd is in ze op veronica.

 13. NPO kijker

  Natuurlijk geen krikke dit jaar

 14. Op1 kijker

  Ik stem genee

 15. Jur

  Totaal niet interessant

 16. Martijn

  @ iedereen hierboven en waarschijnlijk ook hier onder: OK BOOMER!

 17. Hannie Van de Bakkerstraat

  Ergens ook wel triest dat die jongens zo aangevallen worden, Wilfred klinkt als een zure opa die het de jonge generatie niet gunt.

 18. Bart

  @Hannie Misschien moet jonge generatie eens ophouden met doen alsof met alles de eerste zijn op de wereld en dat alles wat ze doen beter beter is vandaar. Ze zijn zeker niet de eerste. Alles is al eens gedaan en beter. Martijn boven je is ook weer zo’n jongetje.

 19. Plan B

  Ik stem Geneens

 20. Suzy Wang

  ik stem hoor Bram.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.