Bram Krikke gaat er vol voor: 24 uur on air tot Ring-gala

Bram Krikke heeft lak aan de kritiek op zijn ‘oneerlijke’ voorsprong in de strijd om de Gouden RadioRing. Sterker nog: hij gaat er vól voor. Nu de strijd om de laatste stemmen is losgebarsten, heeft zijn SLAM!-show Club Ondersteboven een speciale radiomarathon opgezet die vanavond van start gaat. “Om kans te maken op de felbegeerde Gouden RadioRing komt Club Ondersteboven met een 24 uur durende radiomarathon genaamd Serious Ringquest“, aldus de radiozender.

Luisteraars kunnen een nummer aanvragen in ruil voor een stem. “Tom (met wie hij de radioshow schijnt te maken, red.) en Bram ontvangen tijdens de marathon verschillende artiesten, influencers en andere interessante gasten. Zo zullen onder anderen Nicky Romero, FeestDJRuud en zelfs Rob Geus langskomen in de SLAM! studio.

Deze speciale marathonuitzending van Club Ondersteboven gaat vanavond om 19.00 uur van start en gaat non-stop door tot morgen 19.00 uur. “Direct na de uitzending zullen de programmamakers naar Theater Gooiland in Hilversum rijden, waar het jaarlijkse Gouden RadioRing Gala plaatsvindt.”

Krikke’s co-host Tom van der Weerd is zich al mentaal aan het voorbereiden: “24 uur lang in de studio zonder slaap zal zwaar worden. We hebben afgelopen dagen alles goed voorbereid en uitgedacht, zodat ik overdag nog even mijn rust kan pakken. Wel hoop ik dat mijn wallen tijdens het gala niet teveel op gaan vallen, maar als we er daadwerkelijk met de ring vandoor gaan zijn die wallen het me meer dan waard!

De andere genomineerden voor de RadioRing zijn Ekdom in de Morgen (Radio 10), Mattie & Marieke (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en Veronica Inside (Radio Veronica).

Foto: SLAM

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen