Linda’s Zomerweek na pauze van jaar terug op televisie

De talkshow Linda’s Zomerweek die van 2013 tot en met 2018 jaarlijks één week lang te zien was in de zomerprogrammering van RTL 4, keert dit jaar zeer waarschijnlijk terug op televisie. Gastvrouw Linda de Mol wil er weer verder mee. Dat heeft ze gisteren gezegd in RTL Boulevard. Linda’s Zomerweek werd vorig jaar niet uitgezonden, omdat De Mol druk was met de filmopnames van April, May en June. Inmiddels draait de film in de bios én is De Mol overgestapt van RTL naar SBS.

SBS kan wel wat extra televisiehits gebruiken en Linda’s Zomerweek was jarenlang een groot succes op RTL 4. “Ik wil wel weer heel graag iets met Linda’s Zomerweek gaan doen“, zei de presentatrice gisteren in Boulevard.

Hoewel De Mol door Talpa Network echt als een SBS 6-gezicht neergezet wordt, zou het ook kunnen dat Linda’s Zomerweek op Net5 verschijnt. “We denken erover na of mijn talkshow Linda’s Zomerweek misschien geschikt zou zijn voor Net5“, onthulde ze in oktober zelf in het NRC Handelsblad.

De Mol is creatief directeur van Net5 en het gaat nog niet echt lekker. Vooral niet met paradepaardje Ladies Night. “We zijn op dit moment aan het bekijken hoe we Ladies Night beter kunnen krijgen.

De meest bekeken afleveringen van Linda’s Zomerweek ooit waren die met Igone de Jongh en Louis van Gaal in 2015 (1,431 miljoen kijkers), met Eva Jinek en Albert Verlinde in 2014 (1,414 miljoen kijkers) en met Loes Luca en Martijn Krabbé in 2014 (1,410 miljoen kijkers).

Het laatste, zesde seizoen van Linda’s Zomerweek was het enige seizoen waarvan geen enkele aflevering meer dan een miljoen kijkers wist te boeien.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen