Linda’s Zomerweek na pauze van jaar terug op televisie

Geplaatst op wo 29 jan 2020 om 12:30

De talkshow Linda’s Zomerweek die van 2013 tot en met 2018 jaarlijks één week lang te zien was in de zomerprogrammering van RTL 4, keert dit jaar zeer waarschijnlijk terug op televisie. Gastvrouw Linda de Mol wil er weer verder mee. Dat heeft ze gisteren gezegd in RTL Boulevard. Linda’s Zomerweek werd vorig jaar niet uitgezonden, omdat De Mol druk was met de filmopnames van April, May en June. Inmiddels draait de film in de bios én is De Mol overgestapt van RTL naar SBS.

SBS kan wel wat extra televisiehits gebruiken en Linda’s Zomerweek was jarenlang een groot succes op RTL 4. “Ik wil wel weer heel graag iets met Linda’s Zomerweek gaan doen“, zei de presentatrice gisteren in Boulevard.

Hoewel De Mol door Talpa Network echt als een SBS 6-gezicht neergezet wordt, zou het ook kunnen dat Linda’s Zomerweek op Net5 verschijnt. “We denken erover na of mijn talkshow Linda’s Zomerweek misschien geschikt zou zijn voor Net5“, onthulde ze in oktober zelf in het NRC Handelsblad.

De Mol is creatief directeur van Net5 en het gaat nog niet echt lekker. Vooral niet met paradepaardje Ladies Night. “We zijn op dit moment aan het bekijken hoe we Ladies Night beter kunnen krijgen.

De meest bekeken afleveringen van Linda’s Zomerweek ooit waren die met Igone de Jongh en Louis van Gaal in 2015 (1,431 miljoen kijkers), met Eva Jinek en Albert Verlinde in 2014 (1,414 miljoen kijkers) en met Loes Luca en Martijn Krabbé in 2014 (1,410 miljoen kijkers).

Het laatste, zesde seizoen van Linda’s Zomerweek was het enige seizoen waarvan geen enkele aflevering meer dan een miljoen kijkers wist te boeien.

Foto: RTL
17 Reacties op “Linda’s Zomerweek na pauze van jaar terug op televisie”


 1. Sven L.

  Qua feeling past het naadloos bij NET5 inderdaad. Vraag me alleen af of ze interessante gasten kan krijgen als ze horen dat er maar 350.000 kijkers op af stemmen.

 2. Dries Roel Vink

  Nederland is uitgekeken op Linda en al die andere BN-ers die altijd en overal maar weer opdraven. Verzin iets nieuws en geef jonge en onbekende presentatoren eens wat meer kansen.

 3. Lort LTR

  BREAKING! Bridget is zwanger van Andre lol.

 4. sukkel

  Ze doen er ook alles aan om die zender maar op te krikken LInda moet haar broer maar zoet houden heeft zelf geen priveleven is nooit thuis

 5. Moni

  Ik vind dit een heel leuk programma, Linda zou een eigen podcast moeten beginnen.
  Linda die gasten ontvangt gewoon in een relaxte omgeving zonder camera’s.

 6. Anne

  Die enge familie De Mol heeft blijkbaar niet door dat ze maar beter een stap terug kunnen doen. Des te vaker op televisie, al dan niet ter promotie van zichzelf en hun knullige programma’s/zendertjes, des te minder de gunfactor wordt!

 7. Bart

  We zijn aan het kijken hoe we Ladiesnight beter kunnen krijgen.

  Nee domme Linda, je moet kijken hoe je de zender beter kan krijgen. Met een nieuwe naam en nieuw profiel. Met meer Nederlandse programma’s, series en meer gezichten. Ook wat aan de dag en vooravond doen. Stoppen met luk raak films en 4 afleveringen van de zelfde serie programmerend. Ja dat kost allemaal veel geld maar het is de enige manier om de zender en alle Nederlandse programma probeerde van nu tot een succes te krijgen. Anders gaat het NIET lukken!

 8. Wanny

  YES! Eindelijk weer kritische interviews op tv.

 9. RTL Trol-LTR Lort: Erik/De Slimste Mens en nog 1000 andere gejatte namen

  BREAKING! Andre is zwanger van Bridget lol.

 10. Thierry Bardot.

  IS BRIDGET ZWANGER?
  https://www.story.nl/artikel/showbizz/bridget-zwanger

 11. John Quichot

  Gaapppp

  Uitmelken maar weer.

 12. Kim Jung-Un Dos Tres

  Ik snap de ophef over dit programma nooit zo. Eén week per jaar een redelijk, human interest-achtig interviewprogramma…

 13. Mick

  Vandaag zou ook meer bekend worden over haar nieuwe film die ze aan het maken zijn.

 14. Chiel

  @Bart, Precies dát!

 15. Televisieman

  “We denken erover na of mijn talkshow Linda’s Zomerweek misschien geschikt zou zijn voor Net5“… Of het MISSCHIEN geschikt is voor Net5punt powered by Linda?? Als je dat niet eens weet moet je geen zender runnen. Ze bedoelt natuurlijk dat SBS6 het programma misschien beter kan gebruiken qua kijkcijfers.

 16. Sookie Stackhouse

  Zit er nog iemand op fakelinda te wachten?

 17. Lies

  Nog meer oude koek uit de koker van de creatieve armoede directeur van de fa. De Mol. Net5, de Libelle zender.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.