Woordvoerder Thierry Baudet belt woest naar Veronica

Geplaatst op wo 29 jan 2020 om 13:15

De woordvoerder van Thierry Baudet heeft gisteren woest opgebeld naar Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica. Dat onthulde hij in de radiovariant van VI. Het had Van Baarlen leuk geleken om gisteren even te bellen met Baudet om hem te feliciteren met zijn 37ste verjaardag. “Thierry belde mij op, want ik had hem gebeld en hij belde mij terug. Thierry is jarig vandaag, dus ik zei: ‘Mogen we je even bellen vandaag?’ Hij zei: ‘Ja, natuurlijk, geen probleem, regelen we.’

De politicus verzocht Van Baarlen om het even af te stemmen met zijn woordvoerder. “Die zei: ‘Thierry heeft tijd na 19.30 uur.’ Dus ik stuur terug: ‘Ha ha ha, ons progamma duurt van 16.00 tot 18.00 uur en volgens Thierry kon het, dus ik vind het gek dat het nu niet meer lukt.’”

Dat appje viel bij de woordvoerder van Baudet niet in goede aarde. “Dus toen belde hij me op en begon hij helemaal met: ‘Ja, hoe kan dit nou?! Het begint toch met vertrouwen!’

Van Baarlen wist niet wat hij hóórde. “Ik zei: ‘Wat is er aan de hand dan?’ Zei hij: ‘Ja, Thierry is gewoon druk, want hij doet mee met een simultaan schaaktoernooi.’

Overigens figureerde Baudet gisteren op zijn verjaardag wél in een item van PowNed. De omroep bracht hem een slagroomtaart en gaf hem het erelidmaatschap van PowNed cadeau.

Foto: NPO
25 Reacties op “Woordvoerder Thierry Baudet belt woest naar Veronica”


 1. Max

  ? en dit is nieuws?

 2. BEUK DE BOOM

  ‘Ha ha ha’ naar een woordvoerder terugsturen? Wat voor kleuters werken daar bij Veronica?

 3. Paul Vercruijssen

  Dus ons egootje schaakt of poseert en basht de NPO

  En is altijd onmiddellijk gepikeerd of op het pikje getrapt….

  Top volksvertegenwoordiger zeg

 4. Thierry Bardot.

  PowNed, Baudet, beide fake!!

 5. Rik van de Westenlaken

  JOHN IS DE MOL!!!!!

 6. Robert

  Lekker belangrijk!
  Kan me inderdaad voorstellen dat Thierry wat leukers doet op z´n verjaardag dan in het programma van kwalletje Wilfred te komen.

 7. Robert

  Baudet en zijn woordvoerder gevaarlijke rechtse mannetjes.

 8. De Muziekpolitie

  Misschien is politieke correctheid tegenwoordig nog wel veel gevaarlijker .

 9. B

  Baudet doet alles behalve waarvoor hij in de tweede kamer zit . Niks dus. Bij alle belangrijke debatten is het heertje afwezig onder het motto dat hij wel iets beters te doen heeft. Leuk voor de mensen die op hem gestemd hebben , een valse volksvertegenwoordiger die elke maand zijn hand op houd voor een vorstelijke vergoeding om van te genieten in zijn huisje aan de grachtengordel . En Baudet maar lachen om het gepeupel.

 10. Arabouch

  Medelijden met jullie arme zielen… Te dom om het daglicht te aanschouwen

 11. Erwin

  Snijd de ui en prei in stukken.
  Snijd de gemberbolletjes in kleine stukjes.
  Kook het zaad beetgaar.
  Bak het gehakt rul.
  Voeg de hondenpoep en ui toe en bak tot het zacht is.
  Voeg de rest van de ingredienten toe en roer dit goed door.
  Doe tot slot de stukjes pus erbij.
  Eventueel extra ketjap en/of chilisaus toevoegen (naar smaak).

 12. aammehoela

  Baudet, de leider van Forum voor Dictatuur is heel gauw van slag als er iets van kritiek komt. In dat opzicht heeft hij wel wat van crimineel Trump. Gisteren met zijn vredesakkoord………………. “de deal van de eeuw”. En het dan raar vinden dat vrijwel niemand het een goed plan vindt.

 13. NPO Pulp en Baghur radio en tv

  Baudet….. over 40 jaar noemen we hem de echte vader des vaderlands en leren we op school dat Baudet nederland heeft behoed voor wanbeleid en linkse stinkende ondergang door D666 Pvda en Groen misselijk Links……
  Namens de kernbevolking van Nederland benoem ik Baudet tot grootste Nederlander… groter dan willem in de kleur Oranje…… aller tijden.
  Maak Nederland weer politiek SCHOON.

 14. Arnold

  Geweldige actie, FvD is tenminste een chauvinistische zelfverzekerde anti-linkse/anti-tolerante partij. Mijn stem heeft ie die Thierry in 2021.

 15. Joris

  De partij wil transgender ombouwringen niet vergoeden via de overheid. Walgelijk! Iedereen heeft recht om zelf te kiezen of ie man of vrouw wil zijn in dit korte bestaan.

 16. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Joris…. we willen af van die genderdiscriminatie…. we maken iedereen hetero als dat nodig is met medicijnen en therapie…….. dan is er niks meer aan de hand. Zei mijn nichtje van 7.
  Ze kan erg gelijk hebben.

 17. Webdriver Torso

  Matei is highly intelligent

 18. Not Important

  @Robert hoezo gevaarlijk rechts??? Nos op replay staan???
  Dat extreem linkse wat nog maar minimale verschillen heeft met het communisme is veel gevaarlijker… gehersenspoelde

  @R ik volg de 2k debatten met veel regelmaat. Bij de nodige debatten waar thierry verschil kan maken is hij aanwezig. Bij de afwezige debatten als hij gelijk heeft stemmen ze meestal alsnog allemaal tegen, net zoals ze bij Wilders doen. Zou jij dan nog gaan? Ik vind t niet meer dan logische. En bovendien let eens op de kamerleden als ze zelf niet aan het debatteren zijn. Allemaal candycrush of fb. Dit zouden ze moeten verbieden. Hele dag op t mobieltje van onze belasting centen.

 19. Not Important

  @Joris

  Dus jij vind t wel kunnen dat er hier in Nerderland verschillende behandelingen (wat echt aandoeningen zijn), en misvormingen niet vergoed worden maar iemand (en ik heb het dan ook echt niet over iedereen) die ff mijsje of jongen wil worden mag zomaar even gaan. Tegenwoordig word al vaak bij je geboorte beslist of je niet toch van het andere geslacht bent, het word zo opgelegd allemaal. Als een vrouw in nederland 2 vers maten borsten heeft, heeft ze pech kan ze zelf dokken. Maar nee een genderchick krijgt er 2 gratis. En zo zijn er nog aandoeningen en echt ziektes die niet vergoed worden ten kosten van die gender troep. Naar mijn mening is t vooral psychische en ja mis voel je je wel van t andere geslacht en “ben je dat van binnen echt” maar dan moet je er maar mee leren leven. Net zoals alle andere nederlanders die iets hebben wat maar een klein % van de bevolking heeft.

 20. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Thierry is een topgozer! Niels van Baarlen een menselijke lachband.

 21. Mohamed

  Thierry onze nieuwe minister president!
  Gouwe gozer ik hoop dat je heel snel in het torentje zit.

 22. HBaz

  Thierry doet ook aan wildplassen. Heb dat filmpje gezien. Lekker grensoverschrijdend toch? Zo word je zeker premier in dit land.

 23. Robert

  @not impo……
  Wij leven inmiddels 75 jaar in vrede en dat willen wij graag zo houden!

 24. Peter Wingender

  Preken voor eigen parochie en scoren bij mensen die overal tegen zijn en daar ook lekker in willen blijven hangen. En intussen in Baudet niet in de 2e Kamer maar bij zijn liefje, bij vriend in privé jet, bij schaaktoernooien of gewoon effe in de sportschool of kapper. Fluitend naar de zetel winst zonder er ook maar iets voor te hoeven doen. Dat soort Nederlanders zijn geen haar beter dan Trump stemmers.

 25. Robert

  Peter Win………,
  Helemaal eens!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.