Woordvoerder Thierry Baudet belt woest naar Veronica

De woordvoerder van Thierry Baudet heeft gisteren woest opgebeld naar Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica. Dat onthulde hij in de radiovariant van VI. Het had Van Baarlen leuk geleken om gisteren even te bellen met Baudet om hem te feliciteren met zijn 37ste verjaardag. “Thierry belde mij op, want ik had hem gebeld en hij belde mij terug. Thierry is jarig vandaag, dus ik zei: ‘Mogen we je even bellen vandaag?’ Hij zei: ‘Ja, natuurlijk, geen probleem, regelen we.’

De politicus verzocht Van Baarlen om het even af te stemmen met zijn woordvoerder. “Die zei: ‘Thierry heeft tijd na 19.30 uur.’ Dus ik stuur terug: ‘Ha ha ha, ons progamma duurt van 16.00 tot 18.00 uur en volgens Thierry kon het, dus ik vind het gek dat het nu niet meer lukt.’”

Dat appje viel bij de woordvoerder van Baudet niet in goede aarde. “Dus toen belde hij me op en begon hij helemaal met: ‘Ja, hoe kan dit nou?! Het begint toch met vertrouwen!’

Van Baarlen wist niet wat hij hóórde. “Ik zei: ‘Wat is er aan de hand dan?’ Zei hij: ‘Ja, Thierry is gewoon druk, want hij doet mee met een simultaan schaaktoernooi.’

Overigens figureerde Baudet gisteren op zijn verjaardag wél in een item van PowNed. De omroep bracht hem een slagroomtaart en gaf hem het erelidmaatschap van PowNed cadeau.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen