Linda de Mol wil minstens 700.000 kijkers voor quiz

Na Miljoenenjacht en Ik Hou Van Holland komt Linda de Mol zaterdag voor het eerst met iets nieuws op SBS 6, namelijk het programma Deze Quiz Is Voor Jou. De tv-ster krijgt het niet makkelijk, want ze moet het opnemen tegen de miljoenenhit Wie is de Mol op NPO 1. Hoeveel kijkers verwacht ze te scoren? Sportief als ze is, waagde Linda zich gisteren in De Wereld Draait Door graag aan een kijkcijfervoorspelling. Ze is gespannen. “De concurrentie is moordend.”

Linda vreest vooral voor Wie is de Mol. “Er zijn bijna 3 miljoen kijkers voor Wie is de Mol en ik weet zeker dat het geen enkele zin heeft om die mensen te bewegen om naar dit programma te kijken, want dat zijn fans en die volgen dat.”

Wie is de Mol-fans gaan niet zappen naar SBS 6, realiseert ze zich. “Als je er eenmaal in zit, dan zit je erin. Dus ik moet het echt hebben van de mensen die daar nooit in gekomen zijn of het niet helemaal volgen en die er nooit in beland zijn. Ik hoop dat ik die kan bewegen om naar SBS 6 te kijken op zaterdag.”

Is het überhaupt mogelijk om een beetje te scoren tegenover Wie is de Mol? “Ik weet het dit keer écht niet omdat we ook nog met All Together Now op RTL zitten en dan bijna 3 miljoen voor Wie is de Mol.”

Ik hoop dat we richting het miljoen gaan en in elk geval boven de 700.000 kijkers zitten, want daaronder zou ik het wel heel jammer vinden. Maar het kan wel, want nogmaals: de concurrentie is killing momenteel, dus ik hou met alles rekening. Als men het maar een leuk programma vindt.”

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen