BN’ers in First Dates: Giel Beelen en Mariska van Kolck

First Dates komt op Valentijnsdag met een heuse BN’er-special, waarin BN’ers op zoek gaan naar hun perfecte match. Het gaat onder meer om Giel Beelen en musicalster Mariska van Kolck. Dat heeft BNNVARA laten weten. De opzet is hetzelfde: de sterren ondergaan een blind date met een andere single. “Radio-dj Giel Beelen gaat op date en probeert zijn zenuwen in bedwang te houden. Is er een klik tussen hem en de reislustige Malou?“, zo is te lezen in de aankondiging van de datingshow.

Ook de energieke zelfstandig ondernemer en vlogger Yvonne Coldeweijer is op zoek naar een man, en wel naar een man die leiderschap kan tonen. Personal trainer Koen zet zijn beste beentje voor. Maar of Yvonne daar voor valt?

Presentator en producent Sipke Jan Bousema is klaar voor de liefde, zal zijn eerdere Tindermatch Dennis ervoor zorgen dat er vlinders ontstaan?

Ook stylist Maik de Boer treedt binnen in het restaurant. Zal zijn date Richard zich staande houden op de rode loper naast Maik?

En Mariska van Kolck gaat op date met muziekliefhebber John, zullen de vonken overslaan?

Zoals altijd krijgen alle stellen aan het eind van het diner die ene vraag voorgeschoteld: ‘Willen jullie elkaar nog een keer zien?’

First Dates zal ook op Valentijnsdag (14 februari) om 19.30 uur te zien zijn op NPO 3.

Foto: Radio Veronica

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen